Πώς να ρίξεις την 20άρα, την 30άρα και την 40άρα

00:07 12/7/2012 - Πηγή: 24wro

Με τη νεότητα έρχεται η ομορφιά, η φιλοδοξία, η ενέργεια, αλλά παράλληλα και η έλλειψη εμπειρίας και η ανασφάλεια...

Είναι γεμάτη ενέργεια και δίψα για να μάθει καινούρια πράγματα. Θέλει να ανακαλύψει νέους τρόπους διασκέδασης, επαφής με τον κόσμο, να ταξιδέψει, να γνωρίσει νέα άτομα.

Γι’ αυτό ο παρτενέρ της 20χρονης θα πρέπει να μπορεί να της προσφέρει τις νέες εμπειρίες που θέλει να βιώσει.

Τα στατιστικά λένε:
Το 17% θα πει ναι στο σεξ στο πρώτο ραντεβού αν αισθανθεί όμορφα

Μια στις 5 έχει σεξουαλικές επαφές μόνο με ένα σύντροφο

Τι θέλουν από τους άντρες; Ευγένεια.

9 στις 10 γουστάρουν το βρώμικο σεξ.br /> Το 38% δηλώνει πως είχε 2 ή περισσότερους οργασμούς κατά την διάρκεια των τελευταίων σεξουαλικών επαφών

Το 30% θέλει ο σύντροφός τους να τους κάνει περισσότερο στοματικό σεξ

Το προφίλ της

Μια γυναίκα στα 20s έχει τρεις προτεραιότητες τον εαυτό της, την σχέση και την καριέρα της. Για να την κερδίσεις να ξέρεις ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσεις και τις φίλες της, γιατί σε αυτό το στάδιο της ζωής της παίζουν κυρίαρχο ρόλο στις σχέσεις της. Να είσαι έτοιμος να την ακολουθήσεις στις εκδρομές της, στα πάρτι της σχολής ή των φίλων της και φυσικά να σημειώνεις τα ονόματα και τις ιστορίες που σου λέει για τα πιο κοντινά της άτομα. Θα δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι.

Το ερωτικό της προφίλ

οι γυναίκες στα 20 είναι οι λιγότερο τυχερές να πετύχουν οργασμό σε σχέση με τις υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες. Ενώ αισθάνονται περισσότερο πόνο σε σχέση με τις 30άρες και τις 40άρες. Ο λόγος; Η απειρία τους και η υπερπροθυμία τους να ευχαριστήσουν τον σύντροφό τους. θα δοκιμάσουν κάθε στάση του Κάμα Σούτρα για να σε προκαλέσουν. Κατά την διάρκεια του σεξ φρόντισε να έχεις αναμμένα κεριά και να μην επικρατεί σκοτάδι. Μπορείς να δεις πως αντιδρά, τι είναι αυτό που της αρέσει και αυτό που την κάνει να δυσανασχετεί. Της αρέσουν οι καινούριες εμπειρίες, οπότε δοκίμασε μαζί της όσες περισσότερες στάσεις μπορείς κατά την διάρκεια του σεξ. Όσο μεγαλύτερη ποικιλία υπάρχει τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να φτάσει σε κορύφωση. Πρόσεξε ο ιδανικός χρόνος για να φτάσει σε οργασμό είναι τα 15 λεπτά , μην το κρατήσεις μια ώρα ούτε πέντε λεπτά γιατί τότε το έχεις χάσει το παιχνίδι.

Η ανεξάρτητη 30ρα

Οι γυναίκες στα 30 τους θέλουν να είναι ευτυχισμένες. Μπορεί ήδη να έχει πολλά στο βιογραφικό της – καριέρα, φίλους, σπίτι- αλλά είναι ανεξάρτητη και έτοιμη να ικανοποιήσει τις επιθυμίες της. Σε αυτή την ηλικία οι γυναίκες απολαμβάνουν τον εαυτό τους, είναι πιο ώριμες και πιο ισορροπημένες. Ενώ αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο στην σχέση με τον σύντροφό τους είναι η εμπιστοσύνη.

Τα στατιστικά λένε:

Το 28% δηλώνει ναι στο σεξ στο πρώτο ραντεβού αν υπάρχει χημεία

Το χιούμορ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό που ψάχνουν οι γυναίκες σε έναν άντρα

Το 48% είχε έναν οργασμό κατά την διάρκεια των τελευταίων σεξ
Keywords
Τυχαία Θέματα