Πονοκέφαλος με Τζεμπούρ, Ιμπαγάσα

16:42 19/1/2012 - Πηγή: 24wro
Πονοκέφαλο προκαλεί η κατάσταση... στην οποία βρίσκονται οι Ραφίκ Τζεμπούρ και ΑριέλΙμπαγάσα στον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο έμπειρος τεχνικός του Ολυμπιακού, βλέπει δύο σημαντικές λύσεις για την βασική του ενδεκάδα να είναι αμφίβολες για την κόντρα της ομάδας του με την Ξάνθη, με αποτέλεσμα να εξετάζει και πάλι τις… λύσεις που του έχουν απομείνει για την μάχη με τους Ακρίτες.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός μέσος, εξακολουθεί να απουσιάζει στην Αργεντινή, όπου και βρέθηκε προκειμένου να τακτοποιήσει ορισμένες οικογενειακές υποχρεώσεις. Ο Ιμπαγάσα, το πιο πιθανό είναι το ότι δεν θα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα για τον αγώνα με την Ξάνθη, με αποτέλεσμα να αφήσει… κενό στον δημιουργικό τομέα των Πειραιωτών.
Όσο για τον Ράφικ Τζεμπούρ; Ο Αλγερινός επιθετικός εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γόνατο, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να γυμναστεί σε φουλ ρυθμό. Έτσι λοιπόν, ο Βαλβέρδε δεν γνωρίζει ακόμη αν θα τον έχει στην διάθεσή του για τον αγώνα με την Ξάνθη, κάτι που καθιστά ακόμη λιγότερες τις επιλογές του για τη βασική ενδεκάδα.
Πως όμως αναμένεται να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με την Ξάνθη; Μέχρι τώρα, ο Βαλβέρδε, δείχνει πως δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στην αμυντική του γραμμή. Έτσι λοιπόν, οι Μέγερι, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Χολέμπας και Μέλμπεργκ έχουν σίγουρες τις θέσεις τους. Η μεσαία γραμμή, θα αποτελείται από τους Ορμπάιθ, Μανιάτη και Μακούν. Στα άκρα, ο Βαλβέρδε θα ρίξει στην μάχη τους Φουστέρ και Μιραλάς, με τον Ντιόγκο να είναι και πάλι στην κορυφή της επίθεσης.

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα