Ποιοι διάσημοι έφυγαν από την Ελλάδα για να δουλέψουν στο Ντουμπάι

01:00 25/9/2013 - Πηγή: 24wro


H μεγάλη φυγή των Ελλήνων καλλιτεχνών στο Ντουμπάι βρίσκεται σε εξέλιξη. Η οικονομική κρίση, που σαρώνει τα πάντα στη χώρα μας, κλυδωνίζει τα...

εισοδήματα, την οικονομική κατάσταση και τις ζωές πολλών Ελλήνων εκπροσώπων της εγχώριας showbiz. Όμως εκείνοι έχουν τη δυνατότητα να διαφύγουν, σε αντίθεση με πολλούς άλλους συμπολίτες μας. Ο προορισμός, τον οποίο βλέπουν ως "Γη της Επαγγελίας" είναι το Ντουμπάι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Με τις βαλίτσες στο χέρι βρίσκονται οι τραγουδίστριες
Σάγια και Στεφανία Ρίζου, έχοντας κλείσει συνεργασίες σε μεγάλο τοπικό κλαμπ του Εμιράτου.

Ο Μεγακλής Βιντιάδης βρίσκεται στο Ντουμπάι ήδη από την αρχή του χρόνου για να μείνει και να δουλέψει εκεί.

Στο Εμιράτο κατέφθασε και το μοντέλο Ιωάννα Παπαδημητρίου, πρώην σύζυγος του ποδοσφαιριστή Χρήστου Κωστή. Η Ιωάννα εργάζεται σε VIP κλαμπ για παίκτες πινγκ πονγκ!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, στο Ντουμπάι υπάρχουν αρκετά νεα κλαμπ και ζεστά lounges και bars, τα οποία κυρίως βρίσκονται μέσα στα καλύτερα ξενοδοχεία, στο κέντρο της χώρας.

Οι αρμόδιοι των εν λόγω ψυχαγωγικών χώρων ενδιαφέρονται περισσότερο να κλείσουν ονόματα που ερμηνεύουν ξένα τραγούδια και όχι ελληνικά, καθώς το κοινό αποτελείται από πλούσιους τουρίστες απ' όλο τον κόσμο.

Ανάμεσα στα καινούρια μοδάτα "στέκια" είναι το SpiN Dubai, το οποίο διαχειρίζονται οι πάμπλουτοι Ιρακινοί Ντάνι και Ράμι Αλγιαμούρ και κατά καιρούς φιλοξενούν διάσημους Dj και διοργανώνουν μεγάλα happenings.

"Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, κάνω βιντεοκλίπ, σκηνοθετώ συναυλίες", είχε δηλώσει ο Μεγακλής Βιντιάδης, όταν έφευγε από τη χώρα μας, σύμφωνα με το δημοσίευμα, προσθέτοντας: "Εδώ no money, εκεί much money"!

toparakseno.blogspot.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα