Ποιά η επόμενη που θα…κρεβατώσει ο Γκιγκς;

03:40 11/6/2011 - Πηγή: 24wro

Ποντάρετε τώρα στην προέλευση του επόμενου θηλυκού που θα πέσει θύμα της ακαταμάχητης γοητείας...



του επιβήτορα Ουαλού! Οι αποδόσεις μεγάλες και με τη «φόρα» που έχει πάρει ο Γκιγκς, τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν λίαν συντόμως!


Από τη στιγμή πάντως που οι Βρετανοί μπούκς έχουν πάρει γραμμή πως ο Ράιαν δεν ερωτεύεται αλλά… σφάζει (ρωτήστε τη γυναίκα του αδερφού του αλλά και το μοντέλο από το Big Brother Ίμοτζεν Τόμας), τα πονταρίσματα δίνουν και παίρνουν
για το ποια θα είναι η επόμενη εκλεκτή για να δοκιμάσει αν αντέχουν οι σούστες στο κρεβάτι του βετεράνου άσου της Γιουνάιτεντ.

Ιδού οι εναλλακτικές που μας προτείνουν οι στοιχηματικές εταιρείες από το «Νησί» καθώς και οι εκτιμήσεις των συντακτών του bettv.gr για την κάθε επιλογή:


Χώρα Προέλευσης  - Εκτίμηση -  Απόδοση

ΑΓΓΛΙΑ:Τι διάολο! Στο Μάντσεστερ μένει, τόσα καυτά κορίτσια τον περιτριγυρίζουν! Κάποιο από αυτά δεν θα υποκύψει άμεσα στην απαράμιλλη γοητεία του; Πιο άχαστο και από τα άχαστα! Η απόδοση στο 2.00 και αποτελεί το στάνταρντ των επιλογών μας!

ΟΥΑΛΙΑ: Η γενέτειρά του αποτελεί τη δεύτερη επικρατέστερη επιλογή βάσει αποδόσεων, αφού το καλοκαίρι έφτασε και ο ατακτούλης Ράιαν θα επισκεφτεί τη «μαμά πατρίδα» για τις καλοκαιρινές του διακοπές. «Αγάπη του καλοκαιριού» τραγούδησαν οι Ζιγκ Ζαγκ και διόλου απίθανο αυτή να βρεθεί στο πρόσωπο (και στα οπίσθια) μιας καλλίγραμμης Ουαλέζας! Τρεις φορές πάνω (3.00 η απόδοση) το ποντάρισμά του θα πάρει όποιος εμπιστευτεί χρήμα στην περίπτωση «παπούτσι από τον τόπο σου»!


ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Δεν νοείται ερωτίλος σαν και τον δικό μας Ράιαν, να περιορίζεται στα στενά γεωγραφικά όρια του «Νησιού»! Ένας ΑΝΤΡΑΣ με τη γενναιοδωρία και τον ψυχισμό του Γκιγκς, εκτελεί ότι κινείται, συμπεριλαμβανομένων και χωρών προέλευσης όπως η Βουλγαρία, τα Σκόπια, η Ζιμάμπουε, το Μπενίν, η Αιθιοπία και οι Η.Π.Α. (εδώ το ποντάρισμα προσφέρεται και σε συνδυασμό με ερωτικό τρίο με τον παλιόφιλο Μπέκαμ)! Στο 5.00 η απόδοση της επιλογής «ο καλός ο… Γκιγκς όλα τα αλέθει»!

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Όμορφες κοπελιές οι Ιρλανδέζες! Κοτσονάτες, ανοιχτόχρωμες, με μπλε μάτια, ξανθά μαλλιά και πάνω από όλα πρόθυμες να κρατήσουν ψηλά το λάβαρο της Δημοκρατίας! Ο πρώην συμπαίκτης του στη Γιουνάιτεντ Ρόι Κιν, θα τον έχει ενημερώσει σχετικά… Και όταν κάτι κινήσει την περιέργεια του π_ _ ηχταρά μας, δεν του το βγάζεις από το μυαλό, μα να χτυπιέσαι! Στο γενναιόδωρο 9.00 η απόδοση της ιρλανδικής υποψηφιότητας!

ΣΚΩΤΙΑ: Κάτι η αντιπαλότητα των δύο χωρών (Αγγλία – Σκωτία), κάτι η όχι και τόσο καλή φήμη που έχουν οι Σκωτσέζες στο κρεβάτι, κάνουν την «τσιγκουνία» να μοιάζει ως το μεγάλο αουτσάιντερ των επιλογών… Ποιός μου εγγυάται όμως εμένα πως δεν θα βρεθεί μία (έστω μία) αξιαγά… πητη Σκωτσέζα, η οποία θα θυσιαστεί στον βωμό της σύσφιξης των σχέσεων των δύο κρατών και θα προτείνει στον Ουαλό να πλαγιάσει μαζί του; Και αυτή η απόδοση στο 9.00!
Keywords
Τυχαία Θέματα