Πλύση εγκεφάλου και δεν πέτυχε...

21:03 8/3/2012 - Πηγή: 24wro
Ανά ένα τέταρτο παίζει δυο φορές απανωτά ο Alpha, το νέο τούρκικό του σίριαλ και αμέσως μετά...
το τηλεπεριοδικό που έχει ως δώρο τα τρία πρώτα επεισόδια του νέου τούρκικου σίριαλ του Alpha. Στο επόμενο διαφημιστικό διάλειμμα αλλάζει η σειρά και παίζει πρώτα το τηλεπεριοδικό και μετά το τρέιλερ της σειράς για να μας ανανεώσουν παραστάσεις και το ενδιαφέρον και όχι για να μας μπερδέψουν.

Μέσα σ όλα αυτά εγώ για έναν έρωτα το' χω, το όνομα της πλούσιας Τουρκάλας δεν έχω, παρά
τις επαναλήψεις. Είναι Λέλα, Λάλε, Λαλέλα, Λεϊλά, Λαϊλέ, Λαϊλέι; Τέλος πάντων είναι πολύπλοκο διότι είναι τούρκικο. Και λέει το τρέιλερ πως η σειρά είναι κοσμοπολίτικη. Τούρκικο και κοσμοπολίτικο πώς γίνεται μωρέ αδέλφια; Ισλάμ, μαντίλα, στρατιωτικοί νόμοι, φυλακίσεις αντιφρονούντων, άνιση κατανομή πλούτου τι μας κάνουν; Κυανή Ακτή, Μαϊάμι και Μόντε Κάρλο, για να το πεις κοσμοπολίτικο; Επειδή δείχνει δυο υπερπολυτελή αυτοκίνητα και μια πισίνα και κάτι σκάφη; Αφού στο δια ταύτα θα είναι ένας έρωτας που ούτε θα φιλιούνται, ούτε θα αγγίζονται οι πρωταγωνιστές και οι μανάδες τους δε θα τους αφήνουν να παντρευτούν!
Και δως του στο τρέιλερ, η κοσμοπολίτισσα γιατί φοράει μπικίνι, Tουρκάλα Λέλα, Λάλε, Λαλέλα, Λεϊλά, Λαϊλέ, Λαϊλέι ή κάπως έτσι, να φωνάζει με βαριά προφορά στα όρια της παρωδίας «μπαμπά»! Και δως του να κυνηγιούνται οι Maserati! Και δως του τα ωραία πλάνα του Αιγαίου. Και δως του που και εμείς απ'τη φτώχεια μας θα δούμε και αυτό το προϊόν υποκουλτούρας με ωραίες εικόνες, μπας και ξεχαστούμε, διότι οι γείτονές μας ερωτεύονται ακόμα, ενώ εμείς ούτε αυτό δεν μπορούμε! Ούτε αυτό...

Queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα