Π.ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Αθυροστομία το πρωί δεν θα υπάρχει,μόνο υπονοούμενα!

13:51 13/10/2013 - Πηγή: 24wro
Ο Πέτρος Κωστόπουλος λίγες ώρες πρίν την πρεμιέρα του στο Πρωινό του Μega...
μίλησε για όλους και για όλα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "REAL".

"Τελικά η Τζένη θα είναι η μαζί σου;"

"Θα είναι και μάλιστα ο ρόλος της θα είναι πιο διευρυμένος απ' αυτό που γράφτηκε, ότι δηλαδή θα έχει μια στήλη. Θα είναι κάθε ημέρα δίπλα μου"

"Η παρουσία της θα σε "φρενάρει" ή θα σε ενθαρρύνει;"

"Υπάρχουν πράγματα στα οποία θα λειτουργήσει προωθητικά και πράγματα στα οποία η Τζένη θα είναι το "φρένο", αλλά νομίζω ότι θα είναι "φρένο" σ'αυτά που δεν θα έπρεπε να πω σε ένα
πρωινό. Αρα είναι καλό, γιατί εγω χρειάζομαι χαλινάρι, ξεφεύγω! Όμως η Τζένη δεν είναι κομπλεξική, για να με "ευνουχίζει".

"Και θα απογοητεύσεις όσους περιμένουν να είσαι αθυρόστομος, να τα λες "χύμα", να κάνεις παιχνίδι με τα ωραία κορίτσια;"

"Αθυροστομία το πρωί δεν υπάρχει. Υπονοούμενα υπάρχουν. Και κινήσεις υπάρχουν, όπως και γέλια. Τώρα, όσον αφοορά τις γυναίκες, εκεί τα πράγματα θα παραμείνουν όπως ήταν πάντα. Αν έρθει μια κοπέλα και είναι πολύ ωραία, πρέπει να την αποθεώσουμε"

"Θα έχει διαφορετική θεματολογία;"

"Η λογική είναι ότι, στην εποχή που ζούμε δεν μπορούμε να έχουμε ό, τι είχαν τα πρωινά εδώ και 23 χρόνια. Θα πατήσουμε πάνω σε αυτό, σέβομαι την παράδοση, αλλά δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε αυτά που συμβαίνουν. Το πρωινό δεν είναι ένα απομονωμένο νησάκι στον Ειρηνικό. Άλλαξαν τα πράγματα. Στο σπίτι πλέον είναι 1,5 εκατ. άνεργοι, οι γυναίκες πλέον είστε ψυλλιασμένες και γιατί οι συνθήκες που επικρατούν τα τελευταία χρόνια, η φτώχεια, το ζόρι, η ανέχεια, έχουν οδηγήσει τη γυναίκα να συμμετέχει πιο ενεργά. Δεν θα κάνουμε ειδήσεις, αυτό το αφήνουμε στον Χατζηνικολάου και τον Πρετεντέρη, αλλά θα είμαστε ψυλλιασμένοι."

"Σε αγχώνει ότι απέναντι θα έχετε τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, ένα έμπειρο δίδυμο;"

"Η τριετία τους έδωσε μεγάλη εμπειρία. Εξυπηρέτησαν αυτό που τους δόθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Και αυτό εμείς το γνωρίζουμε και πάμε σαν τις χαρούμενες γαλοπούλες στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Θα μπορούσα να σου πω, ότι μοιάζω με τον Λιάγκα, τον εκτιμώ πολύ, είναι από τους 5-10 Έλληνες που θα έβγαινα το βράδυ σε αντροπαρέα. Είναι ξύπνιος, είναι γρήγορος και ευχάριστος. Του έχω εκτίμηση, αλλά δεν φοβάμαι και κανέναν. Και θεωρώ ότι και η Φαίη τα πήγε πολύ καλά, όμως αυτό δεν σημαίνει και τίποτα. Στην τηλεόραση κάποιον έχεις απέναντι. Αν δεν ήταν αυτοί, θα ήταν η Μενεγάκη ή ο Αρναούτογλου. Εμείς πάμε να χτίσουμε κάτι, τα παιδιά πάνε να συντηρήσουνε κάτι. Και συν τοις άλλοις, εγώ με τον Λιάγκα και τη Φαίη δεν είμαστε σε πόλεμο. Πόλεμος είναι να φέρεις σε πέρας αυτό που σου έδωσαν. Έχω το άγχος, δεν είμαι γκουρού".

"Φοβάσαι τα κακόβουλα σχόλια, τις κριτικές που θα γραφτούν;"

"Γράφτηκαν και θα γραφτούν πολλά. Στην τηλεόραση όταν βγείς ξέρεις ότι θα φας κλοτσιές, μπουνιές, λάσπη και κράξιμο. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί, όταν βγήκε οτι θα κάνω το πρωινό, έγινε της κολάσεως. Μάζεψα μπινελίκια για να πορεύομαι μια ζωή. Επί παντός του επιστητού.Έγραψαν για την παλιά μου δουλειά, που πτώχευσε, μέχρι ότι χωρίζω. Τρελό, γιατί δεν ήρθα από τα πουθενά. Τρείς εκπομπές την εβδομάδα έκανα. Δεν κατάλαβα γιατί, μόλις ανακοινώθηκε ότι θα κάνω το πρωινό, ξύπνησαν τα τέρατα μέσα τους. Αισθάνθηκα μίσος, αισθάνθηκα ότι ήθελαν να εξαφανιστώ, να μη μου δοθεί καμιά ευκαιρία, να εξοριστώ, να μη δουλέψω, να πάω στα κάτεργα. Εγώ δεν έχω αισθανθεί έτσι για άνθρωπο που μου έχει κάνει κακό(...)"

"Επειδή γράφτηκαν πολλά, τελικά γιατί πήγες στην Αμερική;"

"Είναι γελοίο. Τι μαλ... γράφτηκαν δεν λέγεται... Ότι πήγα για διακοπές, για λίφτινγκ. Δεν έχω λεφτά για διακοπές, ούτε για λιφτινγκ. Με κάλεσε γνωστός Ελληνοαμερικανός φίλος μου, με φιλοξένησε, για να δούμε αν υπάρχει η δυνατότητα το Κοοl, το tablet περιοδικό που βγάζουμε, να βγεί για Ελληνοαμερικανούς. Συζήτησα και την προώθηση του Cool Greece, μιας άλλης tablet έκδοσης που κάναμε και αφορά τον τουρισμό και ήδη κυκλοφορεί σε πέντε γλώσσες. Όχι, είμαι τρελός, μια εβδομάδα πρίν αρχίσω εκπομπές, να κάνω βόλτες. Ασε που έχω και πολλή εμπιστοσύνη στα μούτρα μου. Με βρίσκω όμορφο!"

tvnea.blogspot.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα