Πήρε το... εξάποντο με φονικό δίδυμο

19:07 19/2/2012 - Πηγή: 24wro
Με τον Σουμπίνο να σερβίρει και τον Ναπολεόνι να σκοράρει ο Λεβαδειακός επικράτησε και στο...
Αγρίνιο του Παναιτωλικού με 2-0 και έκανε το πλέον αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην Super League.

Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 22η
Αγώνας: Παναιτωλικός – Λεβαδειακός
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Αγρινίου
Η εικόνα της αναμέτρησης:
Με την πλάτη στον τοίχο έπαιζαν από την αρχή του αγώνα οι παίκτες του Παναιτωλικού αφού γνώριζαν
πως ένα αποτέλεσμα υπήρχε για τους ίδιους που δεν ήταν άλλο από τη νίκη. Αυτό όμως εκμεταλλεύτηκαν με το καλύτερο τρόπο οι φιλοξενούμενοι και κατάφεραν να πάρουν ένα διπλό που ισοδυναμεί με την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία.
Οι φιλοξενούμενοι περίμεναν τους… αντιπάλους τους και στις αντεπιθέσεις με τους ταχύτατους Σουμπίνιο και Ναπολεόνι ήταν «φωτιά». Έτσι σε δύο αντεπιθέσεις η ομάδα της Βοιωτίας κατάφερε να χτυπήσει ισάριθμες φορές και να πάρει σημαντικό προβάδισμα από το πρώτο μέρος. Αρχικά στο 35’ ο Βραζιλιάνος θα βρει εξαιρετικά τον Ιταλό, ο οποίος θα περάσει τον Τζενάμο και θα κάνει το 0-1, ενώ έξι λεπτά αργότερα σε φάση «καρμπόν» ο Σουμπίνιο θα βγάλει μόνο του τον Ναπολεόνι απέναντι από το 0-2, ο οποίος δεν θα αστοχήσει.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση, όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα γρήγορο τέρμα που θα τους έδινε την ευκαιρία να αναπτερώσουν τις ελπίδες τους και έτσι το 0-2 έμεινε μέχρι τέλους. Ένα αποτέλεσμα που φέρνει τον Λεβαδειακό στους 22 βαθμούς, έναντι 18 της ομάδας του Τάκη Λεμονή ενώ οι Βοιωτοί έχουν και δύο παιχνίδια λιγότερα.
Συνθέσεις:
panaitolikosΠαναιτωλικός (Τάκης Λεμονής): Τζενάμο, Παλαιολόγος, Άντι, Κούσας, Αναστασιάδης, Μουμίν (46’ Θεοδωρίδης), Μητρόπουλος, Ρότσα, Χαριστέας (76’ Καραμαλίκης), Μπουμάλ (46’ Ακαλέ), Καμάρα.
LevadeiakosΛεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Σουμπίνιο, Μεντί, Ναπολεόνι (79’ Πόποβιτς), Αλεξίου (65’ Τομάς), Ζησόπουλος, Κόρμπος, Κουτσόπουλος (70’ Βιάνα), Λισγάρας, Μελισσάς.
Σκόρερ: 35’, 41’ Ναπολεόνι
Δοκάρια: -
Κίτρινες: Λισγάρας, Ναπολεόνι
Κόκκινες: -
Διαιτητής: Κομίνης
Βοηθοί: Σταθόπουλος, Γουργιώτης

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα