Πήρε την εγγυητική η ΑΕΚ

22:47 26/7/2012 - Πηγή: 24wro
Με επιτυχία στέφθηκαν οι προσπάθειες των ...
διοικούντων την ΠΑΕ ΑΕΚ να εξασφαλίσει ο σύλλογος την εγγυητική, η οποία ήρθε μία ημέρα μετά την ασφαλιστική ενημερότητα.
Όπως αναφέρει το aek365, o πρόεδρος της «Ένωσης», Ανδρέας Δημητρέλος εξασφάλισε σήμερα το πρωί και τα υπόλοιπα έγγραφα που χρειαζόταν, από την ΕΕΑ και το Υπουργείο Ανάπτυξης και λίγα λεπτά πριν από τις 13.00 μετέβη στην τράπεζα.
Εκεί ξεκίνησε ένας πραγματικός αγώνας... Αρχικά για να συμφωνηθεί οριστικά ότι η τράπεζα θα παραχωρήσει στην ΑΕΚ την εγγυητική χωρίς να της παρουσιαστεί η φορολογική ενημερότητα, την οποία σημειωτέον δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη.Μέσω χειρισμών και προσωπικών επαφών, ο πρόεδρος της AEK κατάφερε να ξεπεράσει αυτόν τον... σκόπελο, όμως στη συνέχεια παρουσιάζονταν συνεχώς νέα προβλήματα κατά τη διαδικασία της υπογραφής της σύμβασης.Έπειτα από... μάχη όμως ξεπεράστηκαν και αυτά λίγα λεπτά μετά τις 19.00. Μάλιστα, επειδή η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να παρουσιάσει την εγγυητική στην ΕΕΑ νωρίς αύριο το πρωί, οι υπεύθυνοι της τράπεζας άνοιξαν ένα από τα υποκαταστήματά της (οι διαπραγματεύσεις γίνονταν στα κεντρικά), μόνο και μόνο για να χορηγηθούν στην ΠΑΕ ΑΕΚ όλα τα απαραίτητα έγγραφα.Πλέον, η ΑΕΚ θα συμπληρώσει και την εγγυητική στον φάκελό της για την ΕΕΑ και το μόνο (άλλα πάρα πολύ σημαντικό) που θα της απομένει, είναι να καταφέρει να εξασφαλίσει μέσω Υπουργικής Απόφασης τη φορολογική ενημερότητα.
Keywords
Τυχαία Θέματα