Πικάντικες λεπτομέρειες αποκαλύπτει πρώην εραστής του John Travolta…

18:32 29/8/2012 - Πηγή: 24wro
Στην ιστοσελίδα Radar Online μίλησε για πρώτη φορά ο άνθρωπος που φημολογείται ότι...
υπήρξε εραστής του John Travolta, σχέση που κράτησε, σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, επί έξι χρόνια.
Πρόκειται για τον 62χρονο πρώην πιλότο Νταγκ Γκοτέρμπα. Ο ίδιος, μιλώντας στην ιστοσελίδα ανέφερε ότι ο Travolta ήθελε να καταγράφουν σε βίντεο τις σεξουαλικές τους επαφές, και είπε ότι οι σεξουαλικές ορέξεις του ηθοποιού ήταν «ακόρεστες». Μάλιστα, όπως αποκάλυψε,
κατά τη διάρκεια των περιπτύξεων συμμετείχαν και άλλοι άνδρες.

Η γνωριμία τους, σύμφωνα με τον Γκοτέρμπα έγινε τον Φεβρουάριο του 1981, όταν ο Travolta του πήρε μία συνέντευξη σχετικά με την δουλειά του. Η έλξη ήταν αμοιβαία και έτσι σύντομα έγιναν εραστές.

«Ταξιδέψαμε αεροπορικώς στο Μεντερέι, της Καλιφόρνια και πήγαμε σε ένα θέρετρο στο Καρμέλ... Είχαμε ένα όμορφο δείπνο με ένα υπέροχο μπουκάλι κρασί και ήταν απολύτως σαφές ότι με φλέρταρε» εξομολογείται ο πρώην πιλότος και συνεχίζει: «Καθώς επιστρέφαμε από το εστιατόριο στα δωμάτιά μας με ρώτησε αν ήθελα ένα μασάζ. Εγώ δέχθηκα και έτσι ξεκίνησαν όλα».

«Ο Τζον ήταν πάντα ευγενικός αλλά και πολύ παθιάρης... Την τελευταία φορά που τον είδα ήταν το 1992 όπου ήταν πλέον παντρεμένος με την Κέλι Πρέστον» είπε ο πρώην πιλότος και πρόσθεσε ότι δεν τον συνάντησε ποτέ ξανά.

zougla.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα