Πήγε για… μπουγάτσες για δεύτερη φορά και συνελήφθη!

11:29 23/4/2012 - Πηγή: 24wro
Στην… επέτειο ενός μήνα από την προηγούμενη ληστεία του, αποπειράθηκε να χτυπήσει για δεύτερη φορά το ...
ίδιο μπουγατσατζίδικο ένας 36χρονος Έλληνας, πιστεύοντας ότι θα είχε και πάλι εύκολο έργο. Όμως, αυτή την φορά βρήκε… προετοιμασμένους και τον υπάλληλο, αλλά και τους άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας που εδρεύει μόλις 150 μέτρα πιο πέρα!

Ο κακοποιός εισέβαλε στο μαγαζί, όχι για να αγοράσει… μπουγάτσες, αλλά για να αρπάξει τις εισπράξεις. Είχε τα χαρακτηριστικά του καλυμμένα με κουκούλα και απείλησε τον 23χρονο υπάλληλο ότι θα τον χτυπήσει, αν δεν του έδινε τα χρήματα.
Όμως, ο 23χρονος εργαζόμενος είχε… «ξαναδεί το έργο» και αυτή τη φορά αντιστάθηκε στον επίδοξο ληστή, που αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή!

Λίγο αργότερα, ο 36χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συνελήφθη. Στην Ασφάλεια όπου προσήχθη, ομολόγησε τόσο την απόπειρα όσο και την ληστεία που είχε κάνει στο ίδιο μαγαζί στις 22 Μαρτίου, όταν ακινητοποίησε τον υπάλληλο με την απειλή μαχαιριού και άρπαξε 497 ευρώ από το ταμείο! Ο ληστής θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες ληστείες.
Keywords
Τυχαία Θέματα