Π.ΓΚΑΡΣΙΑ: Θα κάνω τατουάζ τον Δικέφαλο

22:32 5/3/2012 - Πηγή: 24wro
Στην ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει με τον κόσμο του ΠΑΟΚ εστίασε ο...
Πάμπλο Γκαρσία, τονίζοντας πως όταν αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη, θα «χτυπήσει» τατουάζ τον «Δικέφαλο»!

«Αισθάνομαι ότι χρωστάμε κάτι σε αυτόν τον κόσμο», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ουρουγουανού άσου των «ασπρόμαυρων» στην κάμερα της «Nova», όπου αναφέρθηκε στο δέσιμο του με τον κόσμο, αποφεύγοντας ωστόσο να μιλήσει για το μέλλον.
«Θα κάνω τατουάζ
με τον δικέφαλο όταν θα φύγω. Είναι η ομάδα που έχω δεθεί περισσότερο από κάθε άλλη. Και στην Παμπλόνα που έμεινα 3 χρόνια την αγάπησα και με αγάπησαν αλλά αυτό που έχω ζήσει εδώ το ξεπερνάει», τόνισε αρχικά ο Γκαρσία, για να συμπληρώσει σχετικά με τον κόσμο:
«Η συμπαράσταση του κόσμου είναι φανταστική. Με έχει στηρίξει από την πρώτη στιγμή. Αισθάνομαι ότι χρωστάμε κάτι σε αυτό τον κόσμο. Να κερδίσουμε κάτι για να ανταποδώσουμε τη χαρά που μας δίνουν».
Στη συνέχεια αφού μίλησε για τα αγαπημένα του χόμπι όπως το ψάρεμα και η τοξοβολία, κατέληξε ερωτηθείς για το αν θα παραμείνει και μετά το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ: «Ποτέ δεν κάνω μελλοντικά πλάνα. Προσπαθώ να ζω την κάθε μέρα. Έχω καταλάβει ότι οι μέρες μου στο ποδόσφαιρο αρχίζουν και τελειώνουν. Είναι κάτι που δεν το αποφασίζω εγώ μόνος μου.
Το σημαντικό σε όλα αυτά είναι να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ όσο πιο ψηλά γίνεται και θα δούμε μετά τι θα γίνει. Ο Θεός θα μας πει τί θα γίνει».

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα