Πετρόπουλος: Να δικαιώσουμε το Φερέιρα

09:51 11/7/2011 - Πηγή: 24wro
Στον προπονητή του Ζεσουάλδο Φερέιρα αναφέρθηκε με εγκωμιαστικό τρόπο...
ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος θέλησε με δηλώσεις του να τονίσει ότι η απουσία του Τζιμπιρίλ Σισέ δεν θα είναι δυσαναπλήρωτη. Αναλυτικά είπε :

-Είσαι έτοιμος να σηκώσεις μεγαλύτερο βάρος επιθετικά συγκριτικά με πέρυσι, από τη στιγμή που έφυγε ο Σισέ;

«Φεύγει ο Τζιμπρίλ, που με την παρουσία του έδειξε πως είναι ένας πολύ καλός στράικερ. Είμαι έτοιμος να αντεπεξέλθω
στις προσδοκίες του Παναθηναϊκού κι έχω δείξει και τα προηγούμενα χρόνια ότι όποτε με χρειαστεί η ομάδα, θα είμαι εκεί».

-Έμαθες δίπλα στον Σισέ;

«Ο Σισέ είναι παίκτης που βοηθάει τους πιο μικρούς ή τους πιο άπειρους σε εισαγωγικά. Έμαθα κι εγώ δίπλα του κι εύχομαι εκεί που πάει να είναι υγιής και να σκοράρει».

-Έχεις μείνει δύο χρόνια πίσω λόγω Σισέ, πώς θα καταφέρεις να επανέλθεις;

«Πιστεύω πως αν πάρεις παιχνίδια στα πόδια σου, θα έρθουν τα γκολ. Ο Τζιμπρίλ έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από μένα, ένας άλλος επιθετικός αν έρθει θα έχει άλλα. Ο προπονητής προσπαθεί να τα εκμεταλλευτεί, να φτιάξει την καλύτερη ομάδα και το καλύτερο σύστημα, ώστε να νικάμε σε κάθε παιχνίδι. Αυτό που βλέπω εγώ, όμως, είναι πως είμαστε πιο δεμένοι, πιο ομάδα και θα βγει και στο γήπεδο».

-Είσαι αισιόδοξος; Γιατί υπάρχει η εντύπωση στον κόσμο πως η ομάδα δεν θα είναι το ίδιο ανταγωνιστική με προηγούμενες χρονιές...

«Για να μη γελιόμαστε, ξέρουμε ότι όλοι αυτό νομίζουν. Κι εγώ με τον κόσμο που μιλάω έξω καταλαβαίνω ότι υπάρχει αυτή η αντίληψη. Αλλά είμαι αντίθετος και δεν το πιστεύω. Ο κόσμος βλέπει ότι μπορεί να μην κάνουμε μεταγραφές, αλλά η ομάδα ήδη έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Απλώς πέρυσι βγάλαμε μια κακή εικόνα. Αυτή προσπαθούμε να διορθώσουμε με τον κ. Φερέιρα, για να έχουμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Εγώ πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι κι εύχομαι ο κόσμος να μας στηρίξει. Ξέρω ότι είναι δύσκολο αυτό που λέω, επειδή ο κόσμος περιμένει πολλά από εμάς. Δεν βρισκόμαστε σε παλιότερες εποχές, ξέρουμε τι γίνεται. Ελπίζω να είμαστε μια γροθιά. Και οι παίκτες, και ο κόσμος, και η διοίκηση, και όλο το τιμ που είναι εδώ για να τα καταφέρουμε. Πιστεύω ότι με ομαδικό πνεύμα θα έρθουν τα αποτελέσματα».

-Είσαι Έλληνας παίκτης, ξέρεις τι γίνεται στα διοικητικά και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Αυτή η πίεση υπάρχει περίπτωση να σας επηρεάσει και να περάσει και στον αγωνιστικό χώρο;

«Υπάρχει αυτή η πίεση, αλλά προσπαθούμε να μην την αφήσουμε να περάσει στο αγωνιστικό κομμάτι. Όλα αυτά τα χρόνια η διοίκηση ήταν απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντί μας. Οπότε δεν έχουμε κανένα λόγο να ασχολούμαστε με αυτό το θέμα. Μερικά παιδιά μπορεί να τα επηρεάζει, άλλα όχι, αλλά όπως και να έχει δεν πρέπει να το βγάζουμε αυτό στο γήπεδο. Η χαρά του κόσμου αυτή θα είναι. Να νικάμε και να προχωράμε και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. Να μην ασχολούμαστε με τίποτε άλλο».

-Έχεις συγκεκριμένο στόχο
Keywords
Τυχαία Θέματα