Πενηντάρα Βρετανίδα μόνη ψάχνει...

07:15 27/8/2013 - Πηγή: 24wro


Τι αναζητούν οι Βρετανίδες σε νησιά της Καραϊβικής και πώς αντέδρασε μια 50χρονη όταν ο εραστής της ζήτησε χρήματα...

Τους ονομάζουν «bumsters» στην Γκάμπια, «beach boys» στην Καραιβική και «Sanky pankies» στον Άγιο Δομίνικο.

Έτσι ονομάζονται οι άντρες που προσφέρουν σεξ με αντάλλαγμα λεφτά ή και δώρα, σε γυναίκες που θέλουν ένα καλοκαιρινό... αμόρε.

Αυτοί οι άντρες προέρχονται ως επί το πλείστον από πολύ φτωχές οικογένειες, έχουν λίγη ή καθόλου εκπαίδευση και πολλές φορές είναι ακόμα και αγράμματοι.

Αντίθετα οι γυναίκες είναι λευκές, μεσήλικες ή ακόμα
και μεγαλύτερες και προέρχονται από την Ευρώπη ή την Βόρειο Αμερική. Ταξιδεύουν μόνες ή με φίλες και συχνά έρχονται για να ξεφύγουν από την ρουτίνα κακών σχέσεων στο σπίτι τους. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να νιώσουν ότι κάποιος τις προσέχει, να νιώσουν ενθουσιασμό και συχνά καταλήγουν χωρίς να το καταλάβουν να μπλέκουν με την πορνεία.

Σε αφιέρωμα της βρετανικής Daily Mail, η Βαρβάρα, μια γυναίκα στα 50 της, περιγράφει την εμπειρία της στην Τζαμάικα. Ήταν οι πρώτες διακοπές που έκανε μόνη σε ένα all-inclusive ξενοδοχείο στο Negril, έναν από τους πιο μεγάλους προορισμούς για σεξοτουρισμό, χαλαρώνοντας και κάνοντας διακοπές σε λευκές αμμουδιές. Η γυναίκα ισχυρίζεται πως δεν την ενδιέφερε κάποια ρομαντική καλοκαιρινή ιστορία.

Με το που κατέβηκε από το αεροπλάνο, είδε έναν άντρα πανέμορφο που της τράβηξε την προσοχή. Την κοιτούσε συνεχώς, της συστήθηκε ως Κρις. Και σύντομα ξεκίνησαν οι σεξουαλικές τους σχέσεις. Παρ' όλα αυτά, δεν επρόκειτο για ένα αυθεντικό ρομάντσο αλλά μια εμπορική συναλλαγή μεταξύ μιας πλούσιας Δυτικής και ενός φτωχού ντόπιου.

Είναι πορνεία, αλλά συχνά μόνο αυτός που εκπορνεύεται το ξέρει και όχι η αγοραστής. Η Βαρβάρα εξομολογείται ότι το συνειδητοποίησε αυτό όταν ο Κρις της είπε «αν δεν μου δώσεις λεφτά, δεν έχει πια σεξ».

Υπάρχουν εκατοντάδες Βρετανίδες που έχουν πέσει σε αυτή την παγίδα και μέσω της έρευνας της εφημερίδας, αποδεικνύεται οτι οι περισσότερες γυναίκες δεν μπορούν να παραδεχτούν την πορνεία και αναρωτιούνται αν αυτοί οι άνθρωποι είναι αρσενικές πόρνες ή απλά... παλιοχαρακτήρες.

Ο σεξοτουρισμός έχει συνδυαστεί στο μυαλό των περισσοτέρων ως η εικόνα αντρών που ταξιδεύουν στην Ταϊλάνδη ή τις Φιλιππίνες για να πληρώσουν σεξ με νεώτερες γυναίκες ή παιδιά. Πλέον όμως όπως τα στοιχεία αποδεικνύουν ο σεξοτουρισμός είναι και γένους θηλυκού.

planet-greece.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα