Πέλλα: Τραγικό τέλος για νεαρό αστυνομικό

20:33 20/12/2012 - Πηγή: 24wro
Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Πέλλας η αυτοκτονία 27χρονου ένστολου με το υπηρεσιακό του όπλο...
Ο νεαρός αστυφύλακας, που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας, αφού τελείωσε την υπηρεσία του στις 3.00 μετά το μεσημέρι της Τρίτης, χαιρέτησε τους συναδέλφους του και στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητό του, με το οποίο κατευθύνθηκε προς το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν. Εκεί έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο, το έστρεψε στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε στο μέτωπο βάζοντας τραγικό
τέλος στη ζωή του.

Η οικογένειά του άρχισε να ανησυχεί, όταν έβλεπε ότι η ώρα περνούσε και ο νεαρός δεν επέστρεφε στο σπίτι του. Ετσι, γύρω στις 6.00 το απόγευμα οι γονείς του αποφάσισαν να τηλεφωνήσουν στο αστυνομικό τμήμα, όπου ενημέρωσαν ανήσυχοι ότι το παιδί τους δεν είχε επιστρέψει και με αγωνία στη φωνή ρωτούσαν να μάθουν αν γνώριζαν οι συνάδελφοί του πού βρισκόταν. Εκείνοι δεν γνώριζαν πού ήταν ο άτυχος Μ. Λ., με αποτέλεσμα αμέσως να ξεκινήσουν οι αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, οι οποίες ολοκληρώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο. Ο αστυνομικός εντοπίστηκε από συναδέλφους του μέσα σε μια λίμνη αίματος λίγες ώρες μετά. Αμέσως ειδοποιήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος έφτασε στο σημείο και επιβεβαίωσε ότι ο νεαρός είχε αυτοπυροβοληθεί στο μέτωπο με το δικό του όπλο, το οποίο βρέθηκε δίπλα του.

Μέχρι στιγμής τα αίτια που οδήγησαν τον άντρα στο απονενοημένο διάβημα δεν έχουν γίνει γνωστά. Ωστόσο εξετάζεται από τις αστυνομικές αρχές το ενδεχόμενο η αυτοχειρία να έχει να κάνει με τη διενέργεια των δύο Ενορκων Διοικητικών Εξετάσεων που έχουν διαταχθεί εις βάρος του και βρίσκονται σε εξέλιξη, οι οποίες αφορούν υποθέσεις από την εποχή που υπηρετούσε σε Τμήμα της Κω. Η τραγική είδηση βύθισε στο πένθος τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους του νεαρού και σκόρπισε τη θλίψη στην περιοχή της Αριδαίας.

Espressonews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα