Πειραιάς: Ένταση και επεισόδια έξω από το κτίριο του ΟΛΠ

20:50 12/4/2011 - Πηγή: 24wro
Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι έξω από τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς μεταξύ ...δυνάμεων των ΜΑΤ και περίπου 400 εργαζομένων της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος, οι οποίοι πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι στην προσπάθειά τους να μπουν στον ΟΛΠ για να δουν κάποιο μέλος της διοίκησης, δέχθηκαν αναίτια επίθεση από τα ΜΑΤ με χρήση δακρυγόνων και
γκλομπς.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας όπου υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις.

Οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωσή τους ζητούν την άμεση χωροθέτηση της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης ώστε να μπορεί να συνυπάρξει με άλλες χρήσεις, να περάσουν τα ναυπηγεία Ελευσίνας και Σκαραμαγκά σε κρατικό έλεγχο και να λειτουργήσουν με κρατικές παραγγελίες, ενώ δηλώνουν ενάντια στην παραχώρηση της τρίτης προβλήτας από τον ΟΛΠ και να κατασκευαστεί πλωτή δεξαμενή.

«Για βάρβαρη και προσχεδιασμένη επίθεση που δέχθηκαν οι εργάτες της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης έξω από τον ΟΛΠ» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ .

«Για δολοφονική επίθεση εναντίον των διαδηλωτών εργατών της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, έξω από το κτήριο του ΟΛΠ» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Α Πειραιά Θ. Δρίτσας και αναφέρει ότι «καμιά ενέργεια των διαδηλωτών δεν μπορεί να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά των ΜΑΤ και των ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού Σώματος».
Keywords
Τυχαία Θέματα