Πάτρα: Το facebook σύγχρονη... προξενήτρα!

16:33 2/11/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Δημήτρης Κ., 26 ετών, έχει βρει σύντροφο από το facebook 9 φορές!...
"Είναι πιο εύκολη η προσέγγιση... Δεν ιδρώνεις σε κάθε λέξη και δεν απογοητεύεσαι όταν υπάρχει άρνηση", λέει στην εφημερίδα "Ρεπόρτερ" της Πάτρας και στην δημοσιογράφο Ηρώ Γκίζα.

Ο ίδιος εκμυστηρεύεται ότι του έχει τύχει να κλείσει ραντεβού μέσω facebook με... νεαρή κοπέλα και στο σημείο να εμφανιστεί μεσήλικας άνδρας! Πολλοί από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ξεπερνούν τις
5 ώρες πίσω από τον υπολογιστή τους. Μεγάλο μέρος του χρόνου αναλώνεται στην αναζήτηση γνωριμιών και στο φλέρτ.

Η Κυριακή Γ., 24 ετών, λέει ότι φοβάται περισσότερο αυτούς που γνωρίζει τετ-α-τετ από τις γνωριμίες της στο facebook. "Εκτίθεμαι λιγότερο και μαθαίνω πιο πολλά για τους άλλους", λέει.

Σε άλλη περίπτωση, μαθητικός έρωτας αναβίωσε 25 χρόνια μετά μέσα από τις σελίδες του facebook. Ο άντρας, παντρεμένος στην Αθήνα εγκατέλειψε το σπίτι του για χάρη 40χρονης Πατρινής που διατηρούσε εμπορικό κατάστημα σε δρόμο κοντά στο Δημαρχείο της Πάτρας. Το ζευγάρι έκανε νέο ξεκίνημα στη ζωή του και σήμερα μένει στην περιοχή της Ανθούπολης. Δεν ντρέπονται να ομολογήσουν ότι το facebook τους βοήθησε να ζήσουν τον ανεκπλήρωτο ερωτά τους!

Στην εφημερίδα "Ρεπόρτερ" μιλά και η ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια Κατερίνα Χατζηγεωργίου. Η επιστημονική της γνώμη είναι αποκαλυπτική: " Η αναζήτηση συντρόφου μέσω κοινωνικών δικτύων είναι συχνό φαινόμενο. Στην εφηβεία είναι αναμενόμενο καθώς η νέα γενιά έχει μεγαλώσει με αυτό τον τρόπο, είναι δυστυχώς ο μικρόκοσμός τους. Επίσης, σημαντικός παράγοντας που παρακινεί την εύρεση συντρόφου μέσω Διαδικτύου είναι η εσωστρέφεια ή η ντροπή ότι κάποιος θα εκτεθεί αν προσεγίσει τον άλλο διαφορετικά. Επιπλέον, μπορεί κάποιος να κρύψει ορισμένα στοιχεία του εαυτού του".

xespao.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα