Παρασκευή και 13 για το Costa Concordia

22:51 14/1/2012 - Πηγή: 24wro
Το κρουαζιερόπλοιο ήταν ένα από τα μεγαλύτερα του είδους του και η βάπτιση του στις 7 Ιουλίου του 2006 στη Ρώμη...
είχε γίνει σε πανηγυρικούς τόνους με νονά μάλιστα την Εύα Χερτζίγκοβα.
Ωστόσο, παρά το «άστρο» της ωραίας Εύας, η συγκεκριμένη ημέρα ήταν όλως διόλου ακατάλληλη για τα «γεννητούρια» ενός πλοίου, αφού πρώτον είχε την σφραγίδα της ...ατυχίας (ο Ήλιος σε σύνοδο με τον αστρικό Κρόνο στον Καρκίνο) ενώ επιπλέον ο Άρης σχημάτιζε αντιθέσεις με τον Ποσειδώνα και τον αστρικό Ουρανό στον Υδροχόο. Υπήρχε δηλαδή το σπέρμα μιας
βύθισης με απρόσμενο-παράδοξο τρόπο, με την εκδοχή μιας ηλεκτρικής ή ηλεκτρονικής βλάβης να «παίζει» γερά.
Εξ ίσου ύποπτη ήταν και η «διευκόλυνση» του Πλούτωνα, αφού η προοπτική μιας Πλουτώνιας ενεργειακής διεξόδου σε ένα τέτοιου είδους αστρολογικό πρόβλημα, δεν ηχεί διόλου αισιόδοξα.
Και πεντέμισι χρόνια μετά κάτω από την επιρροή μιας «κρυφής» αντίθεσης ανάμεσα στον Ποσειδώνα και τον αστρικό Άρη, το Costa Concordia προσάραξε και βυθίστηκε, παρασύροντας μαζί του και αρκετές ανθρώπινες ψυχές (οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για πενήντα αγνοούμενους).
Το ναυάγιο που θυμίζει σε πολλά εκείνο του Sea Diamond στην Σαντορίνη τον Απρίλιο του 2007, έγινε λίγο έξω από το λιμάνι του Gioglio, κοντά στις ακτές του ομώνυμου νησιού.
Στο πλοίο, επέβαιναν περισσότερα από 4.000 άτομα (περίπου 3.200 επιβάτες και 1.000 άτομα πλήρωμα). Χίλιοι από τους επιβάτες ήταν Ιταλοί, 500 ήταν Γερμανοί και 160 Γάλλοι, ενώ ανάμεσα στους επιβάτες βρίσκονταν και Βρετανοί πολίτες.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες το κακό ξεκίνησε γύρω στις 8 το βράδυ της Παρασκευής, όταν ακούστηκε ένας μεγάλος και περίεργος κρότος και μια ματιά στο ωροσκόπιο της στιγμής φανερώνει άμεσα τους κοσμικούς «μεσολαβητές» της τραγωδίας.

Ο Ωροσκόπος «έπεσε» πάνω στην αντίθεση του αστρικού Άρη με τον Ποσειδώνα, ενώ η «διευκόλυνση» του Κρόνου στον Ζυγό (τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον αστρικό Άρη) ήταν εκείνη που «έδωσε» το πρόβλημα, υπό την μορφή μάλιστα ενός ρήγματος (Άρης-Κρόνος) Πρακτικά μια διευκολυνόμενη αντίθεση ανάμεσα σε ασύμβατους ενεργειακά πλανήτες λειτουργεί συχνά ως δυσαρμονική και στην συγκεκριμένη περίπτωση κανείς από τους τρεις πλανήτες (Άρης, Κρόνος και Ποσειδώνας) δεν «δένει» εύκολα με τον άλλον.
Εξετάζοντας διεξοδικότερα τα αίτια της τραγωδίας, δεν μπορεί να μην σταθεί κανείς στην αξιοσημείωτη ανταπόκριση του διελαύνοντα Άρη στο ωροσκόπιο της Νέας Σελήνης που προηγήθηκε (24/12/2011) για τις γεωγραφικές συντεταγμένες του Porto Gioglio.
Συγκεκριμένα την ώρα που το Costa Concordia είχε πλέον γείρει μέσα στην θάλασσα (περίπου στις 21:00), ο Άρης ήταν σε ακριβέστατη αντίθεση με το αστρικό Μεσουράνημα της Νέας Σελήνης στις 22 και 42΄ των Ιχθύων. plus την Δήμητρα που ήταν ακριβώς στην ίδια μοίρα. Ο λόγος ωστόσο που η Νέα Σελήνη αποδείχτηκε τόσο καταστροφική ήταν η αντίθεση του αστρικού της Ωροσκόπου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα (plus τα Φώτα) στον Αιγόκερω.
Από εκεί και ύστερα, έχοντας πάντα ως «
Keywords
Τυχαία Θέματα