Παραμένει ο Βορίδης –Δεν θα γίνει ανασχηματισμός

19:22 14/2/2012 - Πηγή: 24wro
Χωρίς ανασχηματισμό και με τον Μάκη Βορίδη στο υπουργικό σχήμα, συνεχίζει την πορεία της η κυβέρνηση του...
Λουκά Παπαδήμου.
Λόγω των στενών περιθωρίων που έχει χρονικά η κυβέρνηση, αλλά και του περιορισμένου βίου της, ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος έκρινε ότι προτεραιότητα είναι η άμεση υλοποίηση των όσων προβλέπει το νέο μνημόνιο.
Ο κ. Παπαδήμος, αναφέρουν οι πληροφορίες, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Μάκη Βορίδη, με τον οποίο και συζήτησε το ενδεχόμενο παραμονής του στην κυβέρνηση
. Ο ανεξάρτητος βουλευτής δεν εξέφρασε αντιρρήσεις, και ως εκ τούτου παραμένει στη θέση του υπουργού Υποδομών, αναλαμβάνοντας να προχωρήσει τα ζητήματα που εμπεριέχονται στο νέο Μνημόνιο και αφορούν το χαρτοφυλάκιό του. Νωρίτερα, ο κ. Παπαδήμος είχε επικοινωνήσει με τους Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαρά, οι οποίοι δεν έφεραν αντιρρήσεις με την παραμονή του κ. Βορίδη στο κυβερνητικό σχήμα.
Κενές θα μείνουν οι θέσεις του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, από την οποία παραιτήθηκε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας, μετά την παραίτηση του Γ. Γεωργίου, καθώς και των υφυπουργών Εργασίας και Ναυτιλίας, μετά τις παραιτήσεις των Γ. Κουτσούκου και Α. Γεωργιάδη.

newscode.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα