Παπουτσάκη - Πιλαφάς: Το πάρτι πριν από τα κουφέτα

22:32 28/8/2012 - Πηγή: 24wro
Ο γάμος της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά ...
θα τελεστεί σήμερα το απόγευμα στη Δονούσα με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους.
Οι καλεσμένοι έφθασαν στο νησί χθες, επειδή έπρεπε να παραστούν και στο προγαμιαίο πάρτι του ζευγαριού, που έγινε σε μπαρ.

Λίγο μετά τις 22.30 το βράδυ της Δευτέρας, το ερωτευμένο ζευγάρι συγκέντρωσε τους αγαπημένους του φίλους, οι οποίοι θα παραβρεθούν σήμερα στον γάμο. Μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν ο στενός φίλος της Κατερίνας, Δημήτρης Γιαννέτος (ο οποίος ανέβασε και φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram), και η συνάδελφός
της 33χρονης ηθοποιού, Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Η Κατερίνα και ο Παναγιώτης δεν έκαναν bachelor party με την έννοια που το έχουμε οι περισσότεροι στο μυαλό μας. Χθες μαζευτήκαμε όλοι μαζί για ένα ποτό, ακούσαμε ωραία μουσική, αστειευτήκαμε, συζητήσαμε και ευχηθήκαμε στο ζευγάρι. Ουσιαστικά κάναμε ένα ήσυχο πάρτι με λίγους και καλούς φίλους, με πολύ casual ντύσιμο και καλοκαιρινή διάθεση. Χωρίς επιτήδευση, όπως άλλωστε ήταν και η επιθυμία του ζευγαριού» είπε στενός φίλος της Κατερίνας Παπουτσάκη.

Και σα να μην έφτανε ο πρώτος «κοντινός φίλος», βρέθηκε και δεύτερος, που δήλωσε: «Πολύς κόσμος προσέγγιζε την Κατερίνα και της ευχόταν “να ζήσεις και να είστε πάντα ευτυχισμένοι”, ενώ οι ντόπιοι εύχονταν “με το καλό το πρώτο παιδί!”».
Keywords
Τυχαία Θέματα