ΠΑΟΚ: Βασικός αντίπαλος ο ΠΑΟ

00:30 28/4/2011 - Πηγή: 24wro
Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, Σλάνταν Σπάσιτς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό...
«Sport103 fm» για τις πιθανότητες που έχει ο Δικέφαλος να τα καταφέρει στα πλέι οφ, τις αναμνήσεις του από την πορεία του στην ομάδα αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Παρτιζάν.




Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των πλέι οφ: "Ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα
έπαιξε αρκετά καλά, αν και είχε και τα παιχνίδια της Ευρώπης. Τώρα, στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ θα δώσει τα πάντα για να βγει πρώτος. Έχει την ικανότητα και τους παίκτες να πάρει αυτήν τη θέση. Είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Σίγουρα η ομάδα θα ξεκουραστεί περισσότερο. Κάνουν μίνι προετοιμασία για να είναι έτοιμοι για τα πλέι οφ. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα δείξει καλύτερο πρόσωπο και θα πάρει τα αποτελέσματα που πρέπει για να πετύχει τον στόχο του.
Για το ποιος είναι ο βασικός αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: "Βασικός αντίπαλος του ΠΑΟΚ θα είναι ο Παναθηναϊκός. Οι τρεις βαθμοί που χωρίσουν τις δύο ομάδες δεν είναι πολλοί. Ο ΠΑΟΚ έχει τον κόσμο στο πλευρό του που του δίνει ώθηση και άλλη νοοτροπία. Αν ο ΠΑΟΚ έχει το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα θα πάρει θετικό αποτέλεσμα."
Για το αν θα πάει στην Τούμπα για να δει αγώνα πλέι οφ: "Βέβαια. Θα έρθω να δω τα παιχνίδια των πλέι οφ. Δεν μπορώ να χάσω τέτοια παιχνίδια. Έχω δει πολλούς αγώνες του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Δεν μπορώ να ξεχάσω τις στιγμές που έχω ζήσει εκεί. Έχω καλές σχέσεις και με τη διοίκηση και θα έρθω και εγώ να βοηθήσω για να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ."
Για το τι θυμάται από το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ: "Τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, ειδικά κάτω στην Αθήνα, όταν σκόραρα μέσα στη Ριζούπολη στο ματς που έληξε 2-1. Είχαμε καλή ομάδα με καλό προπονητή. Θυμάμαι επίσης τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό που τον κερδίσαμε 3-1, την ανατροπή με τον Άρη που χάναμε 2-0 και κερδίσαμε 3-2. Είναι πολλά παιχνίδια που θυμάμαι και δεν θα ξεχάσω ποτέ."
Για τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Παρτιζάν: "Η Παρτιζάν πριν λίγες ημέρες κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα και στην ουσία κατέκτησε το πρωτάθλημα. Είναι καλύτερη ομάδα από τον Ερυθρό Αστέρα. Είχε περισσότερες ευκαιρίες και πήρε τους τρεις βαθμούς που θα της δώσει το πρωτάθλημα. Μετά το τέλος του αγώνα βγήκαν όλοι στους δρόμους για να πανηγυρίσουν τη νίκη."
onsports 
Keywords
Τυχαία Θέματα