ΠΑΟΚ: Με Κατσουράνη και Λόρενς για την… ανατροπή

21:10 23/1/2013 - Πηγή: 24wro

Με χαλάρωμα και ασκήσεις τακτικής ολοκληρώθηκε ...
το απόγευμα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει του αυριανού αγώνα Kυπέλλου με την Καλλιθέα στο γήπεδο Τούμπας, όπου ο «δικέφαλος» του Βορρά θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 του πρώτου ματς.

Ο Κώστας Κατσουράνης συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση δείχνοντας να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, με αποτέλεσμα
να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Το ίδιο ισχύει και για τους Λίαμ Λόρενς και Δημήτρη Κωνσταντινίδη, που προπονήθηκαν κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Από εκεί και πέρα, πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησαν οι Πέλκας, Γεωργιάδης που είναι και εκτός αποστολής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στην αποστολή για τον αγώνα εναντίον της Καλλιθέας στα πλαίσια της 4ης φάσης του Κυπέλλου.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης ο Ματέους Βιβιάν βρέθηκε στα αποδυτήρια του γηπέδου της Τούμπας και αποχαιρέτισε τους ως τώρα, συμπαίκτες του και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας.

Η αποστολή της ομάδας: Στέφανος Αθανασιάδης, Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, Αστέριος Γιακουμής, Παναγιώτης Γλύκος, Χρήστος Ιντζίδης, Γιώργος Κατσικάς, Κώστας Κατσουράνης, Στέλιος Κίτσιου, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Κώστας Σταφυλίδης, Γιώργος Φωτάκης, Aλβες Λίνο, Πάμπλο Γκαρσία, Εργκούς Κάτσε, Κοστίν Λαζάρ, Λίαμ Λόρενς, Μπερτράν Ρομπέρ.
Keywords
Τυχαία Θέματα