ΠΑΟΚ μπορείς!

19:12 2/8/2012 - Πηγή: 24wro
Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ θέλει να κάνει σήμερα (20:00 ΝS2) το βράδυ ο ΠΑΟΚ...
παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα από την Μπνέι Γεχούντα στο Ισραήλ.

Να επαναλάβει την περσινή εκπληκτική πορεία στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση θέλει ο «δικέφαλος του βορρά», απέναντι στην σαφώς πιο αδύναμή του Μπνέι. Τις δύο ομάδες εξάλλου χωρίζουν 100 ολόκληρες θέσεις στην βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ (63ος ο ΠΑΟΚ,
163η η Μπνέι), οπότε δεν γίνεται καν λόγος για το ποιος είναι το μεγάλο φαβορί του ζευγαριού.
Σε σχέση με πέρυσι βέβαια όπου το... τρένο από την Θεσσαλονίκη σταμάτησε στην Ουντινέζε, έχουν αλλάξει πολλά. Πρώτο και κύριο ο άνθρωπος που κάθε στον πάγκο της ομάδας, αφού ο Γιώργος Δώνης πήρε τα ηνία από τον Λάζλο Μπόλονι. Συν τις άλλοις οι αρκετές αποχωρήσεις παικτών, έχουν διαμορφώσει σίγουρα ένα άλλο σκηνικό, ωστόσο ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που έχει και πάλι τον πρώτο λόγο.
Παρά το γεγονός όμως ότι και τις δύο τελευταίες σεζόν έχουν κάνει σημαντικές πορείες στην Ευρώπη οι Θεσσαλονικείς, μόνο χαλαροί δεν θα πρέπει να αισθάνονται. Τα πρώτα ματς εξάλλου και δη στις πάντα δυνατές έδρες του Ισραήλ, είναι επικίνδυνα, η εμπειρία ωστόσο του ΠΑΟΚ και η διαφορά ποιότητας που υπάρχει με την ομάδα του Τελ Αβίβ, μπορεί να κάνει την διαφορά και να του δώσει ένα σκορ πρόκρισης.
Keywords
Τυχαία Θέματα