ΠΑΟ: Χαώδης η διαφορά με τον Σιμάο

22:06 19/12/2011 - Πηγή: 24wro
Συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Σιμάο... Μάτε Ζούνιορ είχε σήμερα ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας, όπου συζήτησαν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, η οποία λήγει το καλοκαίρι.

Τα μηνύματα από τη συγκεκριμένη συνάντηση ωστόσο, μόνο θετικά δεν ήταν, καθώς παρατηρήθηκε μεγάλο οικονομικό χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πιο συγκεκριμένα ο Μοζαμβικανός μέσος
για να ανανεώσει τη συνεργασία του με το «τριφύλλι» αξιώνει το ποσό των 600.000 ευρώ, την ώρα που το υπάρχον συμβόλαιο του προβλέπει αποδοχές 250.000 ευρώ ετησίως.

Ο Δημήτρης Γόντικας ενημέρωσε τον εκπρόσωπο του Σιμάο ότι Παναθηναϊκός μπορεί να προσφέρει στην καλύτερη περίπτωση 400.000 ευρώ χωρίς μπόνους.

Αυτή η προσφορά ωστόσο, δεν άφησε ικανοποιημένη την πλευρά του Μοζαμβικανού άσου, ο οποίος έχει στα χέρια του προτάσεις άνω των 500.000 ευρώ το χρόνο.

Έτσι θεωρείται αρκετά δύσκολο ο παίκτης να μειώσει τις απαιτήσεις παρά το γεγονός ότι έχει διάθεση να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και μετά το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιο του.

Σίγουρα το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν νέες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. Εντούτοις όσο δεν βρίσκεται λύση στα διοικητικά του «τριφυλλιού» και όσο ο Σιμάο δεν ρίχνει… νερό στο κρασί του, μειώνοντας τις απαιτήσεις του, το πιο πιθανό σενάριο είναι να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Μάλιστα ο παίκτης μπορεί να υπογράψει τον Ιανουάριο σε ομάδα της αρεσκείας του χωρίς ο Παναθηναϊκός να βάλει ούτε ευρώ στα ταμεία του.
Keywords
Τυχαία Θέματα