ΠΑΟ: Χάνει τη Μάριμπορ ο Χριστοδουλόπουλος

21:05 19/11/2012 - Πηγή: 24wro
Οριστικά εκτός του προσεχούς αγώνα του Παναθηναϊκού με...
την Μάριμπορ τέθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον λαγανοψοΐτη μυ, με αποτέλεσμα τη Δεύτερα να ακολουθήσει για ακόμη μία ημέρα θεραπεία.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δεν θα έχει στη διάθεση του τον διεθνή άσο στην αναμέτρηση με τους Σλοβένους, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ,
για τους ομίλους του Europa League.

Από εκεί και πέρα για ακόμη μια μέρα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπουμσόνγκ και Πίντο, που επίσης δεν υπολογίζονται από τον Αργεντινό τεχνικό για το ματς με τη Μάριμπορ.

Απρόοπτο με τον Φορναρόλι

Βέβαια δεν έλειψαν τα απρόοπτα στην προπόνηση της Δευτέρας, καθώς προς το τέλος του προγράμματος ο Φορναρόλι δέχθηκε την μπάλα με δύναμη στην περιοχή της μύτης και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητά της κατάστασής του.

Όσοι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συμμετείχαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ταχύτητες και τελειώματα, ολοκληρώνοντας την προπόνηση με δίτερμα και τελειώματα.
Keywords
Τυχαία Θέματα