Πανέτοιμη ενόψει Κροατίας η Εθνική

23:30 6/10/2011 - Πηγή: 24wro
Δίχως απρόοπτα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της εθνικής... μας ομάδας ποδοσφαίρου, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασίας της για τον αυριανό «τελικό» με την Κροατία.

Πλην του τιμωρημένου Κυριάκου Παπαδόπουλου ο Φερνάντο Σάντος έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του, κι έτσι θα μπορέσει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στην αναμέτρηση του «Καραϊσκάκη».

Η τελευταία προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Κοσμά, ήταν σε χαλαρούς ρυθμούς.

Το προπονητικό πρόγραμμα της εθνικής άρχισε με διατάσεις, συνεχίστηκε
με παιχνίδια με την μπάλα, ενώ έγινε και "οικογενειακό" διπλό "10 εναντίον 10".

Στην μια δεκάδα ήταν οι: Χιώτης, Σπυρόπουλος, Καραγκούνης, Τζιόλης, Σαλπιγγίδης, Ζαραδούκας, Μάκος, Φωτάκης, Βύντρα και Πέτσος, ενώ η άλλη αποτελούνται από τους: Τζόρβα, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Κονέ, Παπασταθόπουλο, Αθανασιάδη, Γκέκα, Σαμαρά, Χαριστέα, Κατσουράνη και Τοροσίδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προπόνηση δεν πήρε μέρος για προληπτικούς λόγους ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος, όπως προαναφέραμε δεν υπολογίζεται για τηνν αυριανή αναμέτρηση, λόγω καρτών.

Σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο Σάντος στις προπονήσεις, η Εθνική μας θα παραταχθεί απέναντι στους Κροάτες σε σχηματισμό 4-3-3 και τους Τζόρβα, Ζαραδούκα, Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Τζιόλη, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Σαμαρά, Σαλπιγγίδη και Γκέκα να αποτελούν την ενδεκάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα