Παναθηναϊκός: Ψήνεται η πρώτη μεταγραφή

09:31 4/7/2011 - Πηγή: 24wro
Το κουραστικό και επαναλαμβανόμενο ανακοινωθέν της ΠΑΕ πως...
«δεν γίνονται μεταγραφές αν δεν προχωρήσουν οι πωλήσεις» ίσως σταματήσει ν ακούγεται αυτή την εβδομάδα. Ο λόγος; Μα έγινε η πρώτη πώληση.

Ο Μάτος ευτυχώς για όλους γυρίζει στην πατρίδα του, οι πράσινοι βάζουν στο ταμείο περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ και γλιτώνουν τις 700 χιλιάδες του συμβολαίου του, άρα έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν μερικές τρύπες στο ρόστερ. Βέβαια πιο άνετα θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι, αν πωληθεί και ο Σισέ, αλλά μία αρχή μπορεί να γίνει.

Ο Γόντικας επιστρέφει στην Αθήνα
πολύ χαρούμενος με την εξέλιξη στο θέμα Μάτος και με ρευστό (καθώς οι Βραζιλιάνοι θα πληρώσουν μετρητοίς!) για να κάνει σεφτέ στις μεταγραφές. Κανονικά αφού έφυγε αμυντικό χαφ, πρέπει να αποκτηθεί αμυντικό χαφ.

Ωστόσο η επιθυμία του Φερέιρα είναι να κλείσει νωρίς ο μεσοεπιθετικός. Ένας παίκτης που θα μπορεί να παίζει στην πτέρυγα αλλά και πίσω από τον φορ περιοχής, με ικανότητα να οργανώνει παιχνίδι. Δεν λέει όχι και σε ενίσχυση σε άλλη θέση, αρκεί να μην είναι ακριβή περίπτωση.

Γενικά πάντως και ανεξαρτήτως θέσεων, ψηλά στη λίστα του Πορτογάλου βρίσκονται οι Μαντρίντ και Παουλάο, ενώ υπάρχουν και άλλα ονόματα που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Μην αποκλείσετε ως την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία να έχει γίνει μία προσθήκη.

Ένιωσε ένα σφίξιμο στο πόδι ο Σισέ

Το απογευματινό ρεπό της Κυριακής, πρέπει να το απόλαυσε πιο πολύ από όλους ο Σισέ. Ο Γάλλος ένιωσε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο του δεξιού ποδιού και αποχώρησε από το πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους. Το πρωί της Δευτέρας θα κριθεί αν θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα. Δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό πάντως. Το πρόγραμμα γενικά περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής σε τριανδρίες και παιχνίδι τεσσάρων εναντίον τεσσάρων σε τρία γκρουπ, με και χωρίς τέρματα.

Επιστρέφουν οι διεθνείς

Τη Δευτέρα γεμίζει η Παιανία καθώς επιστρέφουν και οι διεθνείς και ενσωματώνονται με την υπόλοιπη ομάδα. Καραγκούνης, Κατσουράνης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος και Κοτσόλης αλλά και ο Καντέ, πήραν τις παραπάνω ανάσες που χρειάζονταν και το πρωί θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

theplayer.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα