ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ο Πρίγκιπας φέρνει Ροναλντίνιο

17:47 15/11/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Βλάσης Τσάκας αποκάλυψε εν τέλει το όνομα…
βόμβα για το οποίο γίνεται λόγος από το πρωί της Τρίτης (15/11), αναφέροντας πως ο πρίγκιπας θέλει να φέρει τον Ροναλντίνιο στον Παναθηναϊκό πληρώνοντας συνολικά 30 εκατ. ευρώ. Τι είπε για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει αλλά και για το αποτέλεσμα του ντέρμπι.
Ο εκπρόσωπος του Σουλτάν Αλ Σαούντ μιλώντας
σε σπουδαστές σχολής δημοσιογραφίας ανέφερε πως ο Σαουδάραβας πρίγκιπας θέλει να κάνει δώρο στον Παναθηναϊκό τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ. Τόνισε μάλιστα πως η μεταγραφή του Ροναλντίνιο στο «τριφύλλι» θα κοστίσει 30 εκατ. ευρώ και θα καλυφθεί από σπόνσορες, ενώ αναφέρθηκε και σε άλλους ποδοσφαιριστές.
Για την επένδυση στον Παναθηναϊκό τόνισε:
"Χρησιμοποιήσαμε τον ΠΑΟ.  Ήταν σε ξηρασία μετά τη φουρτούνα της πολυμεχικότητας. Το χρειαζόταν πολύ αυτό ο ΠΑΟ. Οι επενδυτές εκεί κάτω δεν ήξεραν τον ΠΑΟ αλλά όταν ''έσκασε'' το ντιλ όλοι στην Αραβία μιλούσαν για τον σύλλογο. Αυτή τη στιγμή ο πρίγκιπας έχει ερωτευτεί την ομάδα και ασχολείται ενεργά. Μέσα στην επόμενη βδομάδα όλα θα έχουν τελειώσει και η ομάδα μετά τις απαραίτητες".
-Θα έρθει δηλαδή ο πρίγκιπας την επόμενη εβδομάδα;
«Ναι την επόμενη βδομάδα, συγκεκριμένα δεν μπορώ να σας πω. Στο ματς με τον ΟΦΗ θα είναι εδώ ως αφεντικό».
-Ένα σχόλιο για την οικογένεια Βαρδινογιάννη;
«Έχουν προσφέρει πολλά αλλά όχι όσα θα μπορούσαν και πρέπει να τους κατακρίνουμε που δεν κάνανε αρκετά. Οσον αφορά το ντιλ, οι Αραβες που αναλάβανε τη Σίτι ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες σε λιγότερο χρονικό διάστημα. Η συμφωνία με την Σίτι έγινε σε διάστημα 4,5 μηνών αλλά ξέρεις πια είναι η διαφορά μεταξύ Αγγλίας και Ελλάδας; Πόσες αθλητικές εφημερίδες υπάρχουν εκεί; καμία. Εδώ 12! Αυτή είναι η διαφορά».
-Πως έγινε η επιλογή του προσώπου σας για την ολοκλήρωση του ντιλ;
«Εγώ έτρεξα την υπόθεση απ’ την αρχή. ξεκίνησε με αυτό που είπα στην αρχή. Θέλαμε να βρούμε ένα όχημα για να πατάμε στην Ελλάδα και αποδείχτηκε ότι κάναμε καλή επιλογή. Θα έχω τη θέση του Αντιπροέδρου στο ΔΣ του ΠΑΟ μόλις ψηφιστεί το νομοσχέδιο.
Ξεκινήσαμε με στόχο να αγοράσουμε αυτό το πακέτο τον Ιούνιο, δυστυχώς οι επαφές με την πλευρά Βαρδινογιάννη δεν ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τον Σεπτέμβρη ο Βαρδινογιάννης έκανε δηλώσεις και έτσι μπορούσαμε να ξεκινήσουμε τις συζητήσεις. Υπάρχει ένα πλάνο τριετίας για τον ΠΑΟ, αυτό θα αρχίσει με τον ερχομό του παικταρά τον Γενάρη».
-Όνομα μπορούμε να πούμε;
«Ροναλντίνιο. Αυτός είναι. Εχουμε ξεκινήσει συζητήσεις και ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά. Η μεταγραφή αυτή θα είναι καθαρά χορηγία του πρίγκιπα και όχι του ΔΣ. Ο Ροναλντίνιο ακουγόταν για τον ΟΣΦΠ, όταν ανέλαβε ο Μαρινακης αλλά δεν προέκυψε κάτι.
Είμαστε ένα βήμα πριν τη συμφωνία, ο Ολυμπιακός δεν διέθετε τα συγκεκριμένα χρήματα. Ο Ροναλντινιο θα έπαιρνε τραίνο το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και περπατώντας καθώς βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα. Η μεταγραφή αυτή θα αγγίξει τα 30 εκ. ευρώ. Μόλις
Keywords
Τυχαία Θέματα