ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Νίκη και φύγαμε για Final Four

10:02 22/3/2012 - Πηγή: 24wro
Μετά τον περίπατο της Τρίτης επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Παναθηναϊκός καλείται την Πέμπτη...
(21:00 Live Sportaction) να κάνει το δεύτερο και πλέον σημαντικό βήμα για την πρόκρισή του στο final 4 της Euroleague. Σίγουρα η εικόνα του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες,
ωστόσο οι Πρωταθλητές Ευρώπης γνωρίζουν τον τρόπο ώστε να κάνουν το 2-0 και να φτάσουν μια «ανάσα» ή καλύτερα μια νίκη από την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Άπαντες τις τελευταίες ώρες κάνουν λόγο για ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό της Πέμπτης ενώ και οι Ισραηλινοί εμφανίζονται έτοιμοι για απαντήσεις μετά την βαριά ήττα της Τρίτης. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει επιχειρήσει τις τελευταίες ώρες να προσγειώσει τους παίκτες του, οι οποίοι θα είναι άπαντες στην διάθεσή του, πλην του Αλέξη Κυρίτση, ενώ ο Παναθηναϊκός για ακόμα ένα ματς θα έχει στο πλευρό του την συμπαράσταση των οπαδών του, οι οποίοι αναμένεται να κατακλύσουν και πάλι το κλειστό του ΟΑΚΑ.

Διαιτητές της δεύτερης αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μακάμπι Τελ Αβίβ θα είναι οι Γκρεγκόρζ Ζιεμπλίτσκι (Πολωνία), Ντανιέλ Ιερεθουέλο (Ισπανία) και Εμίλιο Πέρεθ Πιθάρο (Ισπανία).

Sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα