ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Με μείον 15 παίκτες δουλεύει ο Φερέιρα!

21:31 9/11/2011 - Πηγή: 24wro
Αναγκαστικά με λίγους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού...
δουλεύει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στις προπονήσεις, πράγμα που δυσκολεύει το έργο του, ενόψει της προετοιμασίας της ομάδας του για το ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα, εφτά είναι
διεθνείς, εφτά έκαναν ατομικό κι αν σε αυτούς προστεθεί κι ο Νίνης που είναι καιρό έξω, τότε φτάνουμε τους 15!

Οι εφτά «πράσινοι» που έκαναν ατομικό, άλλοι έχουν κάποιους μικροτραυματισμούς και κάποιοι άλλοι όχι.

Οι Μαρίνος και Λέτο δεν έχουν κάτι σοβαρό και μία από τις επόμενες ημέρες θα μπούνε κανονικά στο πρόγραμμα, ενώ οι Βύντρα, Ρούντολφ και Κοτσόλης έχουν 50-50 πιθανότητες να προλάβουν το ντέρμπι. Τέλος, οι Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλος, δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Πορτογάλου, αφού δεν θα είναι έτοιμοι. Φυσικά, ούτε ο Σωτήρης Νίνης που θα είναι έτοιμος τον Ιανουάριο προπονείται.

Δυστυχώς για τον Πορτογάλο, οι απόντες από το κανονικό πρόγραμμα δεν ήταν μόνο αυτοί, αφού ο Παναθηναϊκός έχει και εφτά διεθνείς. Πιο συγκεκριμένα, οι Καραγκούνης, Κατσουράνης και Καπίνο λείπουν με την Εθνική Ελλάδος, οι Καντέ και Κουίνσι με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα του Μάλι και της Γκάνας αντίστοιχα, καθώς και οι Μαυρίας, Λαγός με την Εθνική Ελπίδων.

Οι υπόλοιποι «πράσινοι» που απέμειναν στην προπόνηση της Τετάρτης στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις αντοχής με μπάλα και ακολούθως επιδόθηκαν σε παιχνίδι κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρές εστίες. Τέλος, όσοι ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα με την ΑΕΚ εκτέλεσαν ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων.


Keywords
Τυχαία Θέματα