ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Με έξι αγωνιστικές απειλείται ο Κατσουράνης

18:42 1/9/2012 - Πηγή: 24wro

Βαριά τιμωρία περιμένει τον Κώστα Κατσουράνη για την αποβολή του στο ματς της Παρασκευής...
(ο ΠΑΟ 1-1 τον ΠΑΣ Γιάννενα), καθώς ο ρέφερι Τάσος Σιδηρόπουλοςέγραψε στο φύλλο αγώνος ότι τον απέβαλε λόγω εξύβρισης, που σύμφωνα με τους κανονισμούς πιθανότατα θα επιφέρει στον διεθνή μέσο τιμωρία έξι αγωνιστικών(τέσσερις για την αποβολή και επιπλέον δύο επειδή ήταν αρχηγός). Κάτι που συνεπάγεται απουσία του από τα ματς με Πανθρακικό (εκτός), Ατρόμητο
(εντός), Αστέρα Τρίπολης (εντός), Ξάνθη (εκτός), Αρη (εντός), ΟΦΗ (εκτός). Ενδέχεται, βεβαίως, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Φερέιρα να έχει στη διάθεσή του τον Πάπε Σο.

Ο ίδιος ο Κατσουράνης ανέλαβε αργά χθες βράδυ με ανακοίνωσή του την ευθύνη για την ισοπαλία, ζητώντας συγγνώμη από όλους, αλλά παράλληλα άφησε αιχμές για τον ρέφερι Σιδηρόπουλο, τονίζοντας: «Παίζω 20 χρόνια επαγγελματικά ποδόσφαιρο και είμαι σε θέση να διακρίνω τη συμπεριφορά και τις διαθέσεις όλων στο γήπεδο».

Η ανακοίνωσή του αθλητή έχει ως εξής: «Ζητώ συγγνώμη από τη Διοίκηση, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο της ομάδας. Υπεύθυνος για την ισοπαλία είμαι εγώ. Δεν επιτρέπεται, με βάση την εμπειρία μου, αλλά και ως αρχηγός της ομάδας, να χάνω την ψυχραιμία μου, αλλά κάποιες φορές αυτό είναι ανθρώπινα δύσκολο. Παίζω 20 χρόνια επαγγελματικά ποδόσφαιρο και είμαι σε θέση να διακρίνω τη συμπεριφορά και τις διαθέσεις όλων στο γήπεδο. Μηδενός εξαιρουμένου».

skai.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα