ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Εκπέμπει SOS o Γόντικας

14:42 26/1/2012 - Πηγή: 24wro
Την ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε ο Δημήτρης Γόντικας που τόνισε χαρακτηριστικά ότι αν δεν υπάρξει τότε ο...
σύλλογος επαφίεται στην καλή διάθεση προπονητή και παικτών - Προσεκτικός ο πρόεδρος της ΠΑΕ για το θέμα των Αράβων επενδυτών αλλά και για το αν θα ενισχύσουν οι μέτοχοι την ομάδα οικονομικά: «Είναι θετικοί, αλλά αν δεν υλοιποιηθεί κάτι δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο» είπε.
Είναι φαβορί οι «ανύπαρκτοι» για το πρωτάθλημα;
Κατά την άποψή
μου φαβορί δεν υπάρχουν στο πρωτάθλημα. Υπάρχουν 12 εξαιρετικά δύσκολα παιχνίδια. Το καθένα αντιμετωπίζεται με διαφορετική προσέγγιση. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε καλή κατάσταση σε καλή θέση. Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Είχαμε +5 και το Νοέμβριο. Η διαφορά ξαναέκλεισε. Μπορεί να ξαναγίνει αυτό.
Οι ομάδες που έχουν ψηλούς στόχους πρέπει να παίρνουν αποτελέσματα κι όταν δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν παραγνωρίζουμε ότι μέσα στον Γενάρη παίζαμε Κυριακή - Τετάρτη και είχαμε και κάποιους τραυματισμούς. Το δυσκολότερο κομμάτι ήταν αυτό του Ιανουαρίου. Εχουμε Καντέ, Μπουμσόνγκ απόντες, λείπουν Λάζαρος και Νίνης. Αν τα συνθέσετε αυτά πιθανώς να μην είχαμε τις ανησυχίες που είχαμε στις αρχές του μήνα. Απόντες υπάρχουν πάντα, αλλά με τις επιστροφές των παικτών αν όλα πάνε καλά θα είμαστε καλύτερα από εδώ και πέρα
Για τους Αραβες και το ενδιαφέρον τους να αναλάβουν τον Παναθηναϊκό:
Η εικόνα που έχω εγώ χωρίς να έχω το σύνολο της πληροφόρησης, δείχνει ότι υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με δύο πλευρές. Δενξέρω τη σύνθεση του γκρουπ που εμφανίστηκε τώρα. Μέσα στη μία είναι μέσα ο Αλ Σαούντ. Κατά τη γνώμη μου το καταλυτικό σημείο για τις συζητήσεις είναι η τοποθέτηση χρημάτων σε ελληνική τράπεζα. Μπορούμε να τα ελέγξουμε μόνο αν τοποθετηθούν σε λογαριασμό της ΠΑΕ. Σε λογαριασμό τρίτων δεν μπορούμε.
Η ψήφιση του νόμου είναι θετικό στοιχείο. Όπως γνωρίζετε όμως αν δεν δεις σ’ αυτά τα πράγματα, αν δεν δεις υπογεγραμμένα συμφωνητικά δεν μπορείς να θεωρήσεις τίποτα δεδομένο. Ο κ. Βαρδινογιάννης μου είπε ότι από τη στιγμή που θα έχουμε κάτι θετικό θα ειδοποιηθούμε άμεσα. Το μόνο ασφαλές είναι κανείς να κρίνει εκ των γεγονότων. Αν υπάρχει κάποιο γεγονός που θα δείξει πραγματική πρόοδο είναι η τοποθέτηση των χρημάτων. Νομίζω ότι το κρίσιμο γεγονός αν συμβεί και αν πιστοποιηθεί, είναι αυτό.
Πώς εξελίσσεται το ενδιαφέρον αυτό των Αράβων;
Δεν υπάρχει βαθμός ενδιαφέροντος. Είναι απλό. Ολοκληρώνεται η διαπραγμάτευση; Είναι υπαρκτό και δεδομένο. Δεν ολοκληρώνεται; Δεν υπάρχει, είναι στον αέρα.

Για τον Τσάκα και αν έχει λειτουργήσει αρνητικά η παρουσία του στην ψυχολογία του κόσμου, που εξαιτίας του πιστεύει ότι δεν υπάρχουν καν Αραβες.
Το αν έχει λειτουργήσει αρνητικά στην ψυχολογία του κόσμου μπορεί να το πει μόνο ο κόσμος. Αυτή τη στιγμή δεν έχω να σχολιάσω τίποτα για τον κ. Τσάκα. Όταν γίνονται συγκεκριμένες τοποθετήσεις τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους. Όταν δεν γίνονται είναι σαφές ότι δεν μπορούμε να πούμε κάτι.
Αν έρθο
Keywords
Τυχαία Θέματα