ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ακόμη… Κουίνσι

09:03 30/7/2012 - Πηγή: 24wro
Ανοιχτό παραμένει για τον Παναθηναϊκό το ζήτημα του Κουίνσι. Οι απαιτήσεις της Αλ Σαντ για τον...
Γκανέζο επιθετικό φαίνεται πως δεν κρίθηκαν παράλογες μόνο από τους «πράσινους», αλλά και για οποιαδήποτε άλλη ομάδα επέδειξε ενδιαφέρον. Έτσι όσο ο παίκτης δεν υπογράφει αλλού, είναι πάντα στα υπόψη του «τριφυλλιού».

Μάλιστα από την πλευρά του Κουίνσι διαρρεόταν πως υπήρξε νέα προσέγγιση με πρωτοβουλία του Γιάννη Αλαφούζου, κάτι που δεν επιβεβαίωνε-ωστόσο-η διοίκηση της ΠΑΕ. Πάντως εφόσον ο Παναθηναϊκός
ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάδεργουελ εξασφαλίζοντας μίνιμουμ τα έσοδα (περίπου 6 εκατ. ευρώ) από τους ομίλους του Europa League, τότε θα ασχοληθεί ξανά «ζεστά» με τον Κουίνσι, την παραμονή του οποίου επιθυμεί σφόδρα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Σε ό,τι αφορά στον Γιώργο Καραγκούνη, το θέμα θα καταλήξει, θετικά ή αρνητικά, μετά το πρώτο ματς με τη Μάδεργουελ. Με τα υπάρχοντα δεδομένα, πάντως, οι πιθανότητες αποχώρησης είναι περισσότερες από αυτές της παραμονής.

«Κλείδωσε» η ενδεκάδα

Με προπόνηση στο γήπεδο της Μάδεργουελ ολοκληρώνει απόψε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία για το κρίσιμο ματς της Τρίτης απέναντι στη Μάδεργουελ, ενώ θα προηγηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα φαίνεται πως έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει και θα αποτελείται από τους Καρνέζη, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Σπυρόπουλο, Μαρίνο, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλο και Τοτσέ.

Στον… αέρα η μετάδοση

Άγνωστο παραμένει ακόμη αν θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα με τη Μάδεργουελ. Οι Σκωτσέζοι ζητούν 500-600 χιλ. ευρώ, ποσό που-ειδικά αυτές τις εποχές-είναι αδύνατο να διαθέσει κάποιο ελληνικό κανάλι. Πάντως είναι πιθανό έστω και την ύστατη ώρα κι αφού χαμηλώσουν τις απαιτήσεις τους να βρεθεί σταθμός για να φιλοξενήσει το ματς.

* Νωρίς φαίνεται πως θα ενταχθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού ο Κώστας Μπαρμπαρούσης. Η Νέα Ζηλανδία έχει λιγοστές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση των Ολυμπιακών Αγώνων και αν δεν κάνει την έκπληξη την ερχόμενη Τετάρτη απέναντι στη Βραζιλία, στα τέλη της εβδομάδας θα έρθει στην Αθήνα.

SPORT-FM
Keywords
Τυχαία Θέματα