ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Sold out στην τρέλα!

15:43 2/4/2012 - Πηγή: 24wro
1996, 2000, 2002, 2007, 2009, 2011! ...Έξι φορές στα ουράνια, έξι φορές στ’ αστέρια, μέσα σε μια 15ετια. Και όμως, ο κόσμος αντιδρά και λειτουργεί, λες και δεν έχει δει, ποτέ στη ζωή του final-4. Λες και πηγαίνει στα ραντεβού των κορυφαίων, σε ρόλο φτωχού συγγενή! Αυτή είναι η μαγεία, αυτό είναι το κράμα που έχει δημιουργήσει ο Παναθηναϊκός με τους φιλάθλους του. Να «διψούν» πάντοτε, σαν να το ζουν για πρώτη φορά, ν’ απολαμβάνουν τις στιγμές σα να είναι οι τελευταίες. Ειδικά δε, φέτος, που η χρονιά μοιάζει
και είναι ιστορική.
Τα Κύπελλα γράφουν τη βίβλο, οι επιτυχίες εντός του παρκέ καταξιώνουν ομάδες – θρύλους του παγκόσμιου αθλητισμού, αλλά η στάση των φιλάθλων προσθέτουν το αλατοπίπερο σε κάθε Αυτοκρατορία. Ο Παναθηναϊκός έχει «σπάσει» τα ελληνικά σύνορα, καθώς δε συζητάμε πως αποτελεί τη μεγαλύτερη ομάδα που έχει αναδείξει ποτέ ο ελληνικός αθλητισμός. Παρόλα αυτά το καλύτερο «δώρο» και το μεγάλο «ευχαριστώ» έρχεται πάντα από τον κόσμο.
Αυτό συνέβη το Σαββατοκύριακο. Έντεκα ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων ήταν αρκετές για να εξαντληθούν, όλα τα μαγικά χαρτάκια που μπορούσε να διαθέσει ο σύλλογος. Μισή – μέρα χρειάστηκε για να γίνει sold out στην τρέλα των φίλων του Εξάστερου.
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του πήραν ακόμη ένα μήνυμα, γέμισαν ξανά το ρεζερβουάρ τους. Πλέον, απομένουν σαράντα λεπτά συγκέντρωσης, τέσσερα δεκάλεπτα στα χνάρια, που έχουν «χαράξει», ο Ζοτς και οι συνεργάτες του. Το «μετά»; Αφήστε το! Θα το αναλύσουμε μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και αφότου ηχήσει η κόρνα της γραμματείας…
ΥΓ: Τεράστια υπέρβαση και επιτυχία η πρόκριση του Ολυμπιακού στο final 4. Παρόλα αυτά οι χαμηλοί τόνοι δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν.

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα