ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ: Φοβήθηκα ότι θα με πιάσουν και της πέταξα πέτρα πέντε κιλών στο κεφάλι

19:47 7/8/2012 - Πηγή: 24wro

Τους λόγους που οδήγησαν στη φρικτή εγκληματική πράξη κατά της 15χρονης στην Πάρο ανέφερε ο 21χρονος Πακιστανός ο οποίος είναι.... πλέον προφυλακιστέος.

Ο 21χρονος Πακιστανός μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στον ανακριτή υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με αλεξίσφαιρο και μάσκα, μολονότι ο εισαγγελέας έχει επιτρέψει στο παρελθόν τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών επικίνδυνων κακοποιών.

Οι αστυνομικοί είχαν σχηματίσει κλοιό γύρω του ενώ κανένας δικηγόρος δεν δέχθηκε να τον αναλάβει με αποτέλεσμα να οριστεί δικηγόρος η Αλέκα Δήμου από τη Μύκονο.


Η κυρία Δήμου, μιλώντας στο enikos.gr ανέφερε ότι ο λόγος σύμφωνα με τον Πακιστανό που πλησίασε το κορίτσι ήταν η κλοπή του κινητού της όμως όταν την είδε του άρεσε και ήθελε να κάνει μαζί της σεξ.

Ο Πακιστανός στη συνάντηση που είχε με τη δικηγόρο του υποστήριξε ότι φοβήθηκε και γι΄ αυτό το λόγο έριξε μια πέτρα στο κεφάλι της ανήλικης που είχε σαν αποτέλεσμα να της προκαλέσει συντριπτικά κατάγματα στο κρανίο.

Ο μανιακός της Πάρου σύμφωνα με την Αλεξάνδρα Δήμου συζητάει συγγνώμη από την οικογένεια Παπαδομιχελάκη και την 15χρονη Μυρτώ.

Παράλληλα η κυρία Δήμου καταγγέλλει ότι κανένας συνάδελφος της δεν ανέλαβε την υπεράσπιση του δράστη κάτι που δεν μπορεί να αρνηθεί κανένας δικηγόρος.

iefimerida.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα