Παίκτης της ΑΕΚ ο Κοντοές

22:15 30/5/2011 - Πηγή: 24wro
Οι τελευταίες πράξεις του χρονικού μιας προαναγγελθείσας μεταγραφής...
παίζονται εδώ και λίγη ώρα. Ο Γιάννης Κοντοές, αφού πρώτα τα βρήκε σε όλα με την ΑΕΚ και ξεπεράστηκε η μικρή οικονομική διαφορά που υπήρχε, πέρασε με επιτυχία πριν από λίγη ώρα από ιατρικές εξετάσεις.

Κάτι που σημαίνει πως παρότι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή του, πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής της Ένωσης. Δεν αποκλείεται
μάλιστα να έχει ήδη βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Το σίγουρο είναι πως ο 25χρονος ακραίος μπακ, αποτελεί την πρώτη μεταγραφή των κιτρινόμαυρων για την φετινή σεζόν. Πρόκειται για μια κίνηση την οποία η ΑΕΚ προετοιμάζει εδώ και αρκετό καιρό και έχει εγκρίνει και ο Μανόλο Χιμένεθ.

Και αυτό διότι ο Κοντοές είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί σ’ όλες τις θέσεις της αμυντικής γραμμής, ενώ το κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού του, είναι το πάθος. Στοιχεία τα οποία είχαν εντυπωσιάσει και τον Χιμένεθ όταν κλήθηκε να εξετάσει την περίπτωση του 25χρονου αμυντικού, πριν ανάψει το πράσινο φως για να προχωρήσει η ΑΕΚ στην απόκτηση του. 
theplayer 
Keywords
Τυχαία Θέματα