Ο.ΡΕΧΑΓΚΕΛ: Εγώ είμαι ο... νόμος

00:52 20/2/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Ότο Ρεχάγκεκλ παραχώρησε συνέντευξη ως νέος τεχνικός της Χέρτα και θέλησε να στείλει...
το μήνυμα προς όλες τις πλευρές αναφορικά με τις επόμενες μέρες στην ομάδα του Βερολίνου. «Πείτε με έναν δημοκρατικό δικτάτορα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 74άχρονος προπονητής.

«Αναλαμβάνω από Δευτέρα. Εγώ είμαι ο νόμος! Είμαι υγιής. Είμαι έτοιμος και νιώθω υπέροχα. Το νόημα στη ζωή μας είναι να δουλεύεις», δήλωσε αρχικά στην εφημερίδα Bild ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας.

Στη
συνέχεια ο «Χερ Ότο», πρόσθεσε: «Η Χέρτα δεν είναι ένα πλοίο που έχει βουλιάξει, αλλά πρέπει να παραδεχθούμε ότι υπάρχει μια μεγάλη διαρροή».

Ο Ότο Ρεχάγκελ, αποκάλυψε για τις επαφές με την Χέρτα: «Ο Μίκαελ Πρέτζ με πήρε τηλέφωνο. Την ίδια μέρα έκατσα με την Μπεάτε (σ.σ. τη σύζυγο του) μαζί με τη σύζυγο μου και τον πρόεδρο της Χέρτα και φάγαμε. Συζητήσαμε και ο γιός μου, ο Γενς, μου είπε να το κάνω. Δεν έχω υπογράψει, αλλά έδωσα τα χέρια».

Για το αν είχε προτάσεις μετά την αποχώρηση του από την Εθνική Ελλάδας: «Είχα πάρα πολλές. Αλλά είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στη δουλειά αυτή που μπορεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Επιλέγω το που θα εργαστώ».

Ο Ότο Ρεχάγκελ, ρωτήθηκε και για το αν η Χέρτα, ομάδα στην ομάδα που αγωνίστηκε από το 1963 μέχρι το 1966, είναι η ομάδα της καρδιάς του: «Όταν η Χέρτα χρειάζεται βοήθεια, δεν μπορώ να αρνηθώ. Στη Χέρτα έπαιξα πρώτη φορά. Επέστρεψα. Η Χέρτα πρέπει να παραμείνει στη Μπουντεσλίγκα».

Ο Ότο Ρεχάγκελ, απάντησε και σε όσους θεωρούν πως παίζει ποδόσφαιρο από τα… παλιά:«Το 2004 που πήραμε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Ελλάδα, δεν παίζαμε με λίμπερο, αλλά με τετράδα. Το θέμα είναι τι θέλουμε στη Χέρτα; Να παραμείνουμε στην κατηγορία ή να παίξουμε μοντέρνο ποδόσφαιρο;».

Όσο για το τι περιμένει στη συνέχεια από τους ποδοσφαιριστές του: «Αυτό που περιμένω από τους ποδοσφαιριστές είναι όρεξη για σκληρή δουλειά, σκληρή δουλειά, πειθαρχία και να με ακούν. Πείτε με έναν δημοκρατικό δικτάτορα»!

Σχετικά με πόσο θα μείνει στην Χέρτα: «Μέχρι το καλοκαίρι. Αυτό δεν σημαίνει πως θα αποσυρθώ. Όλα είναι ανοικτά. Οι επόμενοι τρεις μήνες είναι το βασικό ζήτημα».

Πλέον το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης του Ότο Ρεχάγκελ, κάτι το οποίο θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο.

Onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα