Ώρα μεταγραφών στον ΠΑΟΚ

11:33 26/1/2013 - Πηγή: 24wro
Πέντε ημέρες πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος του...
Ιανουαρίου και στον ΠΑΟΚ όλα τα μέτωπα είναι ανοιχτά. Τι λένε στον ΠΑΟΚ για τον Βέγκα. Ποιος από τους Καστελέν και Σουβόροφ θα πάρει το εισιτήριο της παραμονής.

Μετά τους Κατσουράνη και Σιλντεφελντ ο ΠΑΟΚ
είχε και έχει μεγάλη αστοχία στα μεταγραφικά του, με αποτέλεσμα να κάνει τώρα αγώνα δρόμου για να προλάβει. Μέχρι στιγμής ο Δικέφαλος μετράει τρία «όχι», Λάζοβιτς, Λούκας και Βιερίνια. Και οι τρεις προτίμησαν να παραμείνουν στις ομάδες τους ή να συνεχίσουν την καριέρα τους σε πιο αναπτυγμένες ποδοσφαιρικά χώρες. Αν προσθέσει κανείς και τις περιπτώσεις στη θέση του τερματοφύλακα, Πλετίκοσα και Κούρτσι, τότε αντιλαμβάνεται ο καθένας πως οι σφαλιάρες ήταν πολλές.

Αυτοί όμως πέρασαν και τα δεδομένα πλέον στον Δικέφαλο έχουν αλλάξει ριζικά. Από τα εκατομμύρια ευρώ που ακούγαμε φτάσαμε στο σημείο να έρχονται παίκτες για να δοκιμαστούν κι αν ικανοποιήσουν τον Γιώργο Δώνη να κερδίζουν ένα συμβόλαιο μέχρι το Καλοκαίρι.

Από την Δευτέρα έχουν ξεκινήσει προπονήσεις οι Σουβόροφ και Καστελέν. Ο πρώτος άγνωστος στον ποδοσφαιρικό χάρτη, ο δεύτερος γνωστός, αλλά με προβλήματα υγείας. Ο Ολλανδός θα προπονηθεί και σήμερα (26/1) και στην συνέχεια θα αναχωρήσει από την Τούμπα, ενώ ο δεύτερος θα παραμείνει κάποιες ημέρες ακόμα.

Ο Καστελέν για δύο συνεχόμενες ημέρες ήταν υπό ιατρική παρακολούθηση. Εκτός από τα εργομετρικά, έκανε μια σειρά από εξετάσεις πιο εξειδικευμένες στα δυο του γόνατα. Αν τα αποτελέσματα είναι θετικά τότε ο παίκτης θα αποκτηθεί μ’ ένα συμβόλαιο πολύ χαμηλό. Αλλιώς ο ΠΑΟΚ θα αναγκαστεί να ψάξει σε κάθε σημείο της γης για να βρει πλάγιο επιθετικό.

Τέλος, όσον αφορά τον Ντάνιελ Βέγκα, στην Τούμπα δεν ταυτίζονται με τα δημοσιεύματα που προέρχονται από την Αργεντινή. Στον ΠΑΟΚ λένε πως ο παίκτης έχει προταθεί, όμως δεν έχει γίνει καμία πρόταση στην Ρίβερ Πλειτ για την απόκτηση του.

Αυτό πάντως που αποφασίσθηκε μετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ μεταξύ Σαββίδη, Τσιτσιακόφ και Βρύζα είναι να τρέξουν με πιο γρήγορους ρυθμούς τα μεταγραφικά θέματα προκειμένου η ομάδα να μην βαδίσει σε Κύπελλο και play off χωρίς τα κατάλληλα όπλα.
Keywords
Τυχαία Θέματα