Ώρα... χρημάτων στην ΑΕΚ

10:57 11/2/2012 - Πηγή: 24wro
Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν για την ΑΕΚ, η οποία συνεχίζει να ψάχνει για…
ρευστό. Αυτό είναι το συμπέρασμα, μετά από τη συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος του συλλόγου, Ανδρέας Δημητρέλος και ο επικεφαλής του Financial Fair Play, Αντρέα Τραβέρσο. Στο τετ α τετ αυτό, ο πρόεδρος της Ένωσης θέλησε να ενημερωθεί για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν, έτσι ώστε οι «κιτρινόμαυροι»
να μην αντιμετωπίσουν κυρώσεις από την Ομοσπονδίας, με το κλίμα του meeting να φημολογείται πως ήταν πολύ καλό.
Έτσι λοιπόν, έγινε γνωστό πως η ΑΕΚ θα πρέπει μέχρι και τις 16 Φεβρουαρίου έγγραφα με τα οποία θα αποδεικνύει πως έχει κάνει ενέργειες για την οικονομική της εξυγίανση, τακτοποιώντας αρχικά τις οφειλές της. Μάλιστα, στα τέλη του Μάρτη, υπάρχει η σκέψη να δώσει το παρών στη συνάντηση με την UEFA ο Ντέμης Νικολαΐδης, το όνομα του οποίου είναι γνωστό στην UEFA και θα αποδειχθεί άξιος συνομιλητής της.
Όπως και να ‘χει, στην ΑΕΚ μεγάλο πρόβλημα αποτελεί αυτή την στιγμή η έλλειψη ρευστού. Τα πάντα εξαρτώνται από την απάντηση της ομάδας των μετόχων του 2004 στο κάλεσμα του Πέτρου Παππά, ο οποίος ζητά από όλους να βάλουν το χέρι στην τσέπη, ώστε να «γλιτώσουν» την ΑΕΚ από την απόλυτη καταστροφή. Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες, με τον κόσμο της Ένωσης να αγωνιά για τις εξελίξεις.

Sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα