ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καβάλα με Φουστέρ, εκτός ο Μάρκο

18:00 2/4/2011 - Πηγή: 24wro
Κανονικά συμπεριελήφθη στην 18άδα του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Καβάλα ο ...Νταβτίντ Φουστέρ που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Εκτός ο Πάντελιτς.



Στη διάθεση του Βαλβέρδε για τον Κυριακάτικο αγώνα με την Καβάλα στο Καραϊσκάκη τέθηκε ο 28χρονος
Ισπανός μέσος του Θρύλου, την ώρα που εκτός αποστολής για τους «ερυθρόλευκους» είναι οι Πάντελιτς (λόγω κούρασης), Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ιμπαγάσα, Νικοπολίδης.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον αυριανό (3/4, 19:00) αγώνα με την Καβάλα, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της Super League.

Στο πρόγραμμα της ομάδας συμμετείχε κανονικά ο Φουστέρ, ενώ ο Πάντελιτς ακολούθησε ατομική προπόνηση στο πλαίσιο του προγράμματος ξεκούρασης που κάνουν κατά διαστήματα οι ποδοσφαιριστές.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας, Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Πάρντο, Μέγερι, Μανιάτης, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Ρ. Μπράβο, Ουρτάδο, Ντουντού, Ζαϊρί, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Ριέρα, Γ. Παπαδόπουλος, Ρόμενταλ, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Νικοπολίδης, Α. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ιμπαγάσα, Ν. Παπαδόπουλος, Πάντελιτς, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.
Keywords
Τυχαία Θέματα