ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δεν έχει παρωπίδες ο Βαλβέρδε

10:12 20/7/2011 - Πηγή: 24wro

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε...
ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα πιο έτοιμη, όπως η Πολώνια Βαρσοβίας η οποία σε λίγες μέρες θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Μάλιστα σε έναν από οτυς αγώνες που έδωσε κέρδισε με 2-1 και την Ντόρτμουν αλλά όχι τους πολύ καλά στημένους «ερυθρόλευκους» από τον Ερνέστο Βαβλέρδε. 
Βέβαια, η εμφάνιση των Πειραιωτών δεν «υπνωτίζει» τον
Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος δεν έχει παρωπίδες και γνωρίζει ότι δεν μπορεί να φτιάξει από την μια μέρα στην άλλη την απόλυτη ομάδα. Όπως είναι φυσικό έμεινε ευχαριστημένος απ΄οτην απόδοση και την προσπάθεια των παικτών του, αλλά γνωρίζει ότι για να φτάσει η ομάδφα του στο επίπεδο που θέλει, χρειάζεται δουλειά ακόμα. 
Βρίσκεται όμως στον σωστό δρόμο και ο «τσινγκούρι» γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να δημιουργήσει το σύνολο που όχι απλά θα μπορέσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα, αλλά και για να μπορέσει να πραγματοποιήσει μια αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη. Άρα μόνο ως καλό μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν εφησυζάζεται και κοιτάει να συεχίσει ην σκληρή δουλειά για να πετύχει τον στόχο του. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα ακταφέρει, το μόνο που απομένει έιναι να δούμε τι θα συμβεί στην πράξη. theplayer 
Keywords
Τυχαία Θέματα