ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χωρίς Τζιμπούρ στο Λονδίνο

20:28 1/10/2012 - Πηγή: 24wro
Χωρίς το μεγάλο του επιθετικό όπλο θα παραταχθεί στο Emirates κόντρα στην Αρσεναλ ο Ολυμπιακός...
καθώς ο Ράφικ Τζιμπούρ δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και κρίθηκε ανέτοιμος για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του Champions League.

Κύριος υποψήφιος
για να πάρει τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης δεν είναι άλλος από τον Κώστα Μήτρογλου, που αναμένεται να ηγηθεί των επιθετικών προσπαθειών των ερυθρολεύκων το βράδυ της Τετάρτης (3/10) στο Λονδίνο.

Την ίδια ώρα, εκτός αποστολής έμειναν οι Φέισα και Τοροσίδης, που δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τους.

Αντίθετα, ο πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε στα πλάνα του τόσο τον Φρανσουσά Μοντέστο, που ξεπέρασε το σφίξιμο που ένιωσε τις προηγούμενες ημέρες στον ορθό μηριαίο, όσο και τον Ντιακιτέ, που μπήκε για πρώτη φορά σε ερυθρόλευκη αποστολή.

Στο Λονδίνο θα ταξιδέψουν κανονικά και οι Αμπντούν, Φετφατζίδης, που αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού, αλλά σήμερα (1/10) προπονήθηκαν και υπολογίζονται κανονικά από τον Ζαρντίμ.

Στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν το σημαντικό ματς με την Αρσεναλ το βάρος έπεσε στην τακτική, με το τεχνικό επιτελείο να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και στις στημένες φάσεις.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς της Τετάρτης με την Άρσεναλ, την οποία απαρτίζουν οι: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

sport.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα