Οι ξένοι πράκτορες αλωνίζουν στη Συρία

08:06 17/12/2011 - Πηγή: 24wro
Ένα αποκαλυπτικό βίντεο ήρθε στο φως στη δημοσιότητας που δείχνει τον τρόπο και...
τις τακτικές που χρησιμοποιούν ξένοι πράκτορες προσπαθώντας να αποσταθεροποιήσουν το καθεστώς της Συρίας. Το βίντεο θυμίζει κάτι από σκηνή ταινίας και όμως είναι η θλιβερή πραγματικότητα που βιώνουν οι κάτοικοι της χώρας.

Ένας ξένος πράκτορας σκουπίζει ένα πεζοδρόμιο, δείχνοντας ως ανύποπτος πολίτης. Στο βάθος βρίσκεται σταθμευμένο ένα BMP-1 του συριακού Στρατού. Πολίτες περνούν κοντά από
τον πράκτορα χωρίς να αντιλαμβάνονται το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Ξαφνικά ο άγνωστος, εξαφανίζεται για λίγα δευτερόλεπτα από το κάδρο και επιστρέφει κρατώντας ένα αντιαρματικό RPG.

Τη στιγμή εκείνη ένα λευκό βαν περνά μπροστά του και μπροστά από το BMP-1. Αμέσως ο άγνωστος εκτοξεύει την αντιαρματική ρουκέτα η οποία φαίνεται καθαρά ότι πλήττει το BMP-1. Αυτές είναι οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι ξένοι πράκτορες που δρουν στη Συρία εδώ και δύο μήνες περίπου, έχοντας ξεκινήσει ένα ανταρτοπόλεμο, στα πρότυπα του πολέμου στη Λιβύη, με ένα και μοναδικό σκοπό: Την πρώτη του καθεστώτος
Άσσαντ άσχετα πόσα αθώα θύματα μπορεί να προκαλέσει το σχέδιο αυτό, που εκτελείται ήδη.

Οι συλλήψεις άλλωστε ξένων μισθοφόρων στα τουρκο-συριακά σύνορα αλλά και οι συγκέντρωση αμερικανικών στρατευμάτων, όπως έχουμε ήδη γράψει, στα σύνορα με την Ιορδανία είναι απτές αποδείξεις του νέου σχεδίου που εφαρμόζεται τώρα στη Συρία, στα πρότυπα της Λιβύης.
Keywords
Τυχαία Θέματα