Οι στοιχηματικές εταιρείες... παίζουν στον τελικό!

16:35 27/5/2011 - Πηγή: 24wro
Ο τελικός των τελικών προ των πυλών. Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...
διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους το Σάββατο στο Γούεμπλεϊ με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League.



Το συγκεκριμένο γεγονός αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων- και όχι μόνο- καθώς παραδοσιακά τα ποσοστά τηλεθέασης είναι τεράστια.

Μεγάλα επίσης είναι και τα
ποσά που αναμένεται να τραβήξει ο συγκεκριμένος αγώνας από τους παίκτες του στοιχήματος, καθώς πολλές εταιρείες προσφέρουν πληθώρα ειδικών στοιχημάτων για τον τελικό καθώς και μπόνους εγγραφής.
Ενδεικτικά παραθέτουμε τις δυνατότητες για στοιχηματισμό, καθώς και τα μπόνους προσφοράς, τριών μεγάλων στοιχηματικών εταιρειών.


ΜΥΒΕΤ.COM

Ο τελικός του Champions League κλείνει ουσιαστικά την σεζόν αυτό το Σάββατο στο στάδιο Ουέμπλεϊ του Λονδίνου, με την Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι δε τελικοί της Α1 μπάσκετ ανάμεσα σε ΟΣΦΠ και ΠΑΟ συνεχίζονται. Ενώ το Σαβ/κο διεξάγεται το μεγαλύτερο σε πρεστίζ σιρκουί στην Φόρμουλα 1, στο Μονακό.

Ρίξτε μια ματιά στα σημαντικότερα γεγονότα του Σαββατοκύριακου με τις αποδόσεις τους!

Μπάρτσα - Μάντσ. Γιουνάιτεντ:

Σάβ. 28/05, 20:45

Μπαρτσελόνα: 2.00

Ισοπαλία: 3.45

Μάντσ. Γιουν.: 3.65

Στην Mybet.com μπορείτε να στοιχηματίσετε και σε άλλα σημαντικά αθλητικά γεγονότα, όπως στους τελικούς της Α1 μπάσκετ καθώς και στο γκραν πρι του Μονακό.

Τελικοί Α1 μπάσκετ

Ολυμπιακός: 1.75

Παναθηναϊκός: 1.95

Φόρμουλα 1: GP Μονακό

Κυρ. 29/05 Νικητής;

Vettel: 2.10

Webber: 6.00

Button: 15.0




BET365.com

Όλα τα μάτια στρέφονται στο Γουέμπλεϊ το Σάββατο καθώς η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχουμε μια φανταστική προσφορά δωρεάν στοιχήματος για να προσθέσουμε στις συγκινήσεις της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής αναμέτρησης σε συλλογικό επίπεδο.

Παίξτε ένα στοίχημα πριν τον αγώνα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και η bet365.com  θα σας δώσουμε ένα δωρεάν στοίχημα Σε-Εξέλιξη έως και €25 για το ίδιο ποσό στη μεγάλη αναμέτρηση.

Απλά παίξτε ένα στοίχημα πριν τη σέντρα, και όταν ο αγώνας ξεκινήσει, παίξτε ένα άλλο σε οποιαδήποτε αγορά Σε-Εξέλιξη. Αν το πρώτο σας στοίχημα Σε-Εξέλιξη είναι χαμένο, θα σας επιστρέψουμε αυτό το ποντάρισμα, για μέχρι και την αξία του μεγαλύτερου στοιχήματός σας πριν τον αγώνα (έως και €25). Αναλυτικοί Όροι και Προϋποθέσεις

Όπως πάντα, θα υπάρχουν πολλές αγορές για να διαλέξετε με πάνω από 70 επιλογές στοιχηματισμού Σε-Εξέλιξη διαθέσιμες κατά τη διάρκεια του αγώνα με Επόμενο Γκολ, Γκολ Αγώνα, Συνολικά Κόρνερ, Αποτέλεσμα Ημιχρόνου, Τελικό Αποτέλεσμα και πολλά περισσότερα.

Με μια εκτεταμένη γκάμα αγορών πριν τον αγώνα και Σε-Εξέλιξη κ
Keywords
Τυχαία Θέματα