Οι σχέσεις των Αιγόκερων με όλα τα ζώδια

07:56 23/12/2011 - Πηγή: 24wro
Είστε οι άνθρωποι με τα χαμηλό προφίλ που ελέγχετε τον εαυτό σας, σας έλκει η εξουσία...
και παρόλο που δεν θέλετε να το ομολογήσετε η προσωπική σας θέληση συγκρούεται με τη γνώμη του κόσμου. Σας αρέσει να δεσμεύεστε και να αναλαμβάνετε ευθύνες ακόμα και στον έρωτα.

Οι προκλήσεις και οι δυσκολίες σας οπλίζουν με ατσαλένια δύναμη και για αυτό συνήθως οι σχέσεις σας εμπεριέχουν εμπόδια που χρειάζεται να προσπεράσετε προκειμένου να κορυφωθεί η ερωτική συγκίνηση και απόλαυση.
Οι γνήσιοι Αιγόκεροι είστε δυναμικοί, αποφασιστικοί και θεωρείστε τα αγριοκάτσικα του έρωτα αφού προκειμένου
να καταχτήσετε τον ερωτικό σας στόχο μπορείτε να σκαρφαλώσετε και το πιο απόκρημνο βουνό και να υπομείνετε το βάρος αδυσώπητων νόμων και καταστάσεων αρκεί να φτάσετε στο απόγειο της ερωτικής απόλαυσης.

Έχετε μάθει να έχετε το ρόλο του δυνατού και ως εκ τούτου νιώθετε ικανοποιημένοι μόνο σε μία σχέση που αφ’ ενός σας επιτρέπει να έχετε το πάνω χέρι και αφ’ ετέρου μπορείτε να οργανώνετε και να διευθύνετε τα πράγματα όπως εσείς επιθυμείτε. Με ελεγχόμενη λοιπόν φύση πρώτα οι ίδιοι καταφέρνετε να έχετε τα ηνία της ερωτικής σας ένωσης με επιτυχία αν και ποτέ δεν τη θεωρείτε μια εύκολη υπόθεση. Αντίθετα, η σύζευξη με έναν άλλο πρόσωπο αποτελεί σταθμό στη ζωή σας και για αυτό κρίνετε ότι χρειάζεται να διέπεται από υπευθυνότητα και καθοδήγηση και επιπλέον να τη δεσπόζει η συνέπεια και η οργάνωση.
Αξίζει να τονιστεί, ότι από τη φύση σας φιλύποπτοι και καχύποπτοι εξετάζετε τα πάντα με προσοχή και πάντα δυσπιστείτε όσο αναφορά την εντιμότητα του συντρόφου, ο οποίος βρίσκεται σε στενή παρακολούθηση και τον «ψαρεύετε» μέσα από δήθεν τυπικές ερωτήσεις.

Συνήθως τα άτομα που σας έλκουν είτε είναι επιτυχημένα είτε μπορούν να συμβάλουν στη δική σας κοινωνική αναρρίχηση είτε έχουν το ταλέντο να σας χαλαρώνουν και να ανοίγουν την ερωτική , συναισθηματική σας πλευρά. Αν ταυτόχρονα, γίνεται να είναι συγκροτημένα και έμπιστα ακόμα καλύτερα, αλλά επειδή γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να τα έχετε όλα σε μία σχέση δεν θα διστάσετε να έχετε και μια άλλη που θα σας καλύπτει τις ξέφρενες ερωτικές σας απαιτήσεις.

Επομένως, αν και παρουσιάζετε την εικόνα του επιφυλακτικού και σοβαρού που έχει αναστολές και δεν εγκρίνει τις επαναστάσεις και τις συγκρούσεις με τις ηθικές και κοινωνικές αρχές εντούτοις πίσω από το αυστηρό παρουσιαστικό κρύβεται δυνατό πάθος το οποίο επειδή και φοβάστε προσπαθείτε να το καταπνίγετε αλλά συχνά μόνο για τον κοινωνικό περίγυρο.

Αναμφίβολα, στην ερωτική κλίνη από παγωμένα βουνά γίνεστε ηφαιστειώδεις και κτηνώδεις προκειμένου να ικανοποιήσετε την λαιμαργία σας για ερωτική ηδονή και αισθησιακές απολαύσεις.

Με λίγα λόγια είστε οι σκεπτόμενοι εραστές που όταν επενδύσουν σε μία σχέση επιδεικνύουν ερωτικό ταμπεραμέντο και γεύονται στο έπακρο τις σαρκικές απολαύσεις που σας φέρνουν σε επαφή με τη ζωώδη κρυμμένη στα άδυτα πλευρά σας.
Με Κριό

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και παρορ
Keywords
Τυχαία Θέματα