Οι προβλέψεις του Μαΐου

03:55 2/5/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Μάιος είναι ένας δύσκολος μήνας ειδικά μετά τις 15/5...
Τα γεγονότα θα προετοιμάσουν το έδαφος για τα όσα σημαντικά θα συμβούν Ιούνιο και Ιούλιο.

Μεσουράνημα=Βόρειος Δεσμός/Cupido=Αφροδίτη/Κρόνος=Κρόνος/Apollon= Ερμής/Πλούτωνας=Ουρανός/Admetos=Βόρειος Δεσμός/Kronos 
Μια συγχώνευση που τελικά δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ζητήματα με μια γέννηση ή έναν συναισθηματικό χωρισμό. Κάνοντας κάποιοι την δουλειά τους με υπέρμετρη σχολαστικότητα. Το κράτος έχει πλέον συνδυαστική ικανότητα. Κοινωνικές αναταραχές. Μια αποτρόπαια πράξη ενάντια της ζωής σημαντικού ατόμου. Ο ηγέτης
της χώρας αναλαμβάνει κάποιες διεθνείς πρωτοβουλίες.

Ωροσκόπος=Kronos=Ήλιος/Poseidon=Aries Point/Vulcanus=Αφροδίτη= Cupido/Kronos=Ουρανός/Zeus 
Εμπλοκή στα εσωτερικά της χώρας ενός νέου πραγματογνώμονα Κρατικές υπηρεσίες και φορείς δείχνουν την ισχύ τους και «εξαναγκάζουν» να δεχτεί ο κόσμος πράγματα με το ζόρι. Μια συνάντηση κορυφής με διακεκριμένα πρόσωπα. Θέλοντας δια της βίας ή του εκφοβισμού να περάσω τις θέσεις μου.


Ήλιος=Ήλιος/Κρόνος=Admetos /Vulcanus=Poseidon=Βόρειος Δεσμός/Hades =Ήλιος/Ερμής
Άρνηση για βοήθεια. Ημέρες τις οποίες μόνο η εμμονή οδηγεί στα αποτελέσματα. Δημοσιογραφική προπαγάνδα. Ζητήματα κατάχρησης ή υπεξαίρεσης χρημάτων


Admetos=Aries Point/Vulcanus=Ήλιος/Poseidon=Kronos=Cupido/Kronos= Ουρανός/Zeus=Αφροδίτη/Apollon 
Περιορισμός και παρέκκλιση. Ρυθμίσεις που σχετίζονται με τις οικοδομές και τα οικόπεδα. Αδέξια και μη λογική συμπεριφορά θέτει την χώρα σε οικονομικό αδιέξοδο. Νέα μέτρα που σοκάρουν. Επικίνδυνα καύσιμα. Εκρηκτικές πρώτες ύλες. Σπασμένα κομμάτια μέσω της έκρηξης.

Hades=Μεσουράνημα/Apollon=Ήλιος/Άρης=Ερμής/Δίας=Δίας/Κρόνος= Μεσουράνημα/Αφροδίτη =Ωροσκόπος/Ήλιος
Νέα ζητήματα με αρχαιολογικά ή ιστορικά ευρήματα. Αγοράζοντας κάποια αντικείμενα second hand. Στόχοι όπου δεν επιτυγχάνονται. Προβλήματα με κτίρια. Σκάνδαλο με κυβερνητικά κτίρια

Άρης=Μεσουράνημα/Κρόνος=Kronos 
Διακοπή δραστηριότητας. Ενέργειες και δράσεις που δεν στέφονται με επιτυχία. Πένθος. Φόβος και ανησυχία για φορολογικά & φοροτεχνικά ζητήματα. Αίσθηση καθήκοντος και ευθύνης για την οικογένεια.


Ποσειδώνας=Apollon/Poseidon=Αφροδίτη/ Poseidon=Ωροσκόπος/Κρόνος= Βόρειος Δεσμός/Admetos=Άρης/Κρόνος
Παρανόηση-Αναλήθεια. Παραίτηση. Θρησκευτικό αίσθημα. Χωρισμός μέσω της αναλήθειας ή των ψεμάτων. Σχέσεις με υστεροβουλία. Θάνατος από δηλητήριο, αέριο, μόλυνση ή από θάνατο που είναι προϊόν δολοπλοκίας ή προδοσίας.


Kronos=Zeus/Apollon=Κρόνος/Poseidon=Aries Point/Δίας=Kronos /Vulcanus =Αφροδίτη/Zeus=Ερμής/Poseidon 
Κάποια στοιχεία δείχνουν πως οικονομικά ίσως τα καταφέρουμε. Αλλαγές στην εκπαίδευση που υποστηρίζεται από το κράτος.  Το κράτος δείχνει ικανοποίηση. Εργασία που προωθείται αρμονικά από το κράτος.




Προοδευμένοι προς
Keywords
Τυχαία Θέματα