Οι πιο ξύπνιες και σέξι σταρ στο Χόλιγουντ

00:50 17/10/2011 - Πηγή: 24wro
10 σταρ του Χόλιγουντ...
τόνοι ομορφιάς, και ατέλειωτα πτυχία από τα κορυφαία Πανεπιστήμια της Αμερικής! Παίζει; Παίζει!

Χαζή, ξανθιά, αμόρφωτη, με τεράστιο στήθος και ακόμη μεγαλύτερο εγώ. Κάτι σαν την Britney Spears. Έτσι θέλει το στερεότυπο να χρειάζεσαι να είσαι για να τα καταφέρεις στο Χόλιγουντ. Και όντως έτσι είναι. Εκτός από κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις που τα έχουν όλα, μυαλό και ομορφιά.

10, Claire Danes

Στην επικαιρότητα και πάλι –εξαιτίας του τηλεοπτικού Homeland στο οποίο πρωταγωνιστεί- η εσαεί Ιουλιέτα μας, δεν θα είχε ποτέ πρόβλημα να βρει δουλειά εκτός υποκριτικής, έχοντας στα χέρια της ένα πτυχίο ψυχολογίας από το Yale και με το βιογραφικό της να αναφέρει ότι αποφοίτησε τόσο από το Νεουορκέζικο Dalton School, όσο και από το γαλλόφωνο Lycee Francais στο Los Angeles.

9, Elisabeth Sue

Η πόρνη με την χρυσή καρδιά από το Leaving Las Vegas, έχει 100 φορές το μυαλό του τότε συμπρωταγωνιστή της Nicholas Cage. Τουλάχιστον έτσι αποδυκνύουν τα στοιχεία, με την Elisabeth να είναι πτυχιούχος Δημόσιας Διοίκησης από το φημισμένο Wellesley College και στην συνέχεια από το Harvard. Ακόμη μεγαλύτερη μαγκιά το ότι ενώ αρχικά είχε παρατήσει τις σπουδές της για να γίνει ηθοποιός, μόλις τσίμπησε την υποψηφιότητα για Όσκαρ, επέστρεψε για να τις ολοκληρώσει.

8, Brooke Shields

Δεν της φαίνεται. Το ξέρω. Και μάλλον το ξέρει και η ίδια. Πάντως, το κορίτσι μας, μετά την επιτυχία του Blue Lagoon –και ακόμη παρθένα- ντύθηκε, έστρωσε κώλο κάτω και αποφοίτησε με διακρίσεις από το Princeton, από το τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας. Μια γλώσσα που εννοείται ότι μιλάει άπταιστα.

7, Alicia Keys

Τα 9 Grammys που στολίζουν το σαλόνι της και τα 20.000.000 CD που έχει πουλήσει, απλά αποδυκνύουν ότι το κορίτσι μας πήρε την σωστή απόφαση όταν έφτυσε την υποτροφία που της έδινε το Columbia University για να ασχοληθεί με την μουσική. Άλλωστε, κανείς ποτέ δεν αμφέβαλε για το μυαλό της, αφού τελείωσε το λύκειο 2 χρόνια νωρίτερα, δίνοντας μάλιστα και τον λόγο αποφοίτησης ως η καλύτερη μαθήτρια.

6, Cindy Crawford

Ναι, η απόφαση της να παντρευτεί τον Richard Gere δεν ήταν πολύ έξυπνη. Αλλά η μικρή χωριατοπούλα από το DeKalb του Ιλλινόις, που ανακαλύφθηκε ενώ πουλούσε καλαμπόκια στην αγορά, ήταν πάντοτε μυαλό ξουράφι. Όπως αποδυκνύει το γεγονός ότι ήταν η καλύτερη μαθήτρια στο γυμνασιό της (αυτή που έδωσε τον λόγο αποφοίτησης) και ότι πήρε υποτροφία για να σπουδάσει χημικός μηχανικός στο Northwestern University. Αν και τα παράτησε μετά από ένα εξάμηνο, για να αρχίσει να οργώνει τον κόσμο ως supermodel.

5, Jordana Brewster

Η πιο σέξι μιγάδα του Fast and Furious (όχι, ο Vin Diesel δεν πιάνεται), κόρη μιας Βραζιλιάνας μοντέλας για το Sport Illustrated και εγγονή ενός πρώην προέδρου του πανεπιστημίου Yale, μιλάει Αγγλικά, Ισπανικά και Πορτογαλέζικα, έχει αποφοιτήσει απ
Keywords
Τυχαία Θέματα