Οι Ολυμπιακοί της μόδας

20:12 29/2/2012 - Πηγή: 24wro
Το Λονδίνο φέτος το καλοκαίρι υποδέχεται τους Ολυμπιακούς... Αγώνες και φυσικά η μόδα δεν θα μπορούσε να λείπει από την εξίσωση. Έτσι, το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας εμπνεύστηκε ένα project το οποίο ονομάστηκε Britain Creates: Fashion & Art Collision και στο οποίο συμμετέχουν βρετανοί σχεδιαστές μόδας σε συνεργασία με αντίστοιχους βρετανούς καλλιτέχνες.
Το κάθε ζευγάρι θα δημιουργήσει ένα έργο τέχνης που θα αποκαλυφθεί σε ένα φιλανθρωπικό event στις 7 Ιουνίου, ενώ κατόπιν θα εκτεθεί στο μουσείο V&A από τις 6 μέχρι τις 29 Ιουλίου. Τέλος, όλα τα κομμάτια θα βρεθούν τον Αύγουστο στις βιτρίνες του πολυκαταστήματος Selfridges για μια πιο… δημόσια εμφάνιση.
Τα ζευγάρια που θα λάβουν μέρος είναι τα εξής: Giles Deacon και Jeremy Deller, Hussein Chalayan και Gavin Turk, Jonathan Saunders και Jess Flood-Paddock, Mary Katrantzou και Mark Titchner, Matthew Williamson και Mat Collishaw, Nicholas Kirkwood και Simon Periton, Paul Smith και Charming Baker, Peter Pilotto και Francis Upritchard, και Stephen Jones και Cerith Wyn Evans.

fashionlove.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα