Οι μεγάλες οι αγάπες δεν τελειώνουν...

19:07 5/5/2012 - Πηγή: 24wro
Οι μεγάλες οι αγάπες δεν τελειώνουν. Αν και πέρασαν δύο χρόνια μάλλον η Lindsay Lohan...
αποφάσισε να αναβιώσει τον έρωτά της με την dj Samantha Ronson. Μέσα στην εβδομάδα η Lindsay βρέθηκε στο κλαμπ που έπαιζε μουσική η πρώην αγαπημένη της και αμέσως φούντωσαν οι φήμες ότι οι δυο τους τα ξαναβρήκαν. Σε όλη τη διάρκεια της νύχτας ήταν πολύ κοντά, γελώντας και φλερτάροντας, ενώ έφυγαν μαζί κρατώντας το χέρι η μια της άλλης.

«Δεν τις ένοιαζε ποιος τις έβλεπε και σίγουρα έμοιαζαν να είναι ξανά μαζί. Σαν τις παλιές καλές ημέρες, δεν χόρταιναν η μία την άλλη», ανέφερε πηγή.

Η
επανασύνδεση τους εικάζεται ότι έγινε λίγες ώρες μετά που η Ronson εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και τραγούδησε με το συγκρότημά της τα νέα της τραγούδια.

Αν οι δυο τους αποφασίσουν να αναβιώσουν το ρομάντσο τους, θα είναι σίγουρα έκπληξη γι’ αρκετούς καθώς η dj μόλις πρόσφατα ανοίχθηκε για την πρώην σχέση της και με όχι και τόσο κολακευτικούς χαρακτηρισμούς. Όπως είπε ήταν σαν να την κρατάνε όμηρο και παραδέχθηκε ότι δεν ήταν υγιής σχέση. Γνωρίστηκαν με τη Lohan το 2008, ενώ χώρισαν δύο χρόνια αργότερα, το 2010. Από τότε η Ronson φημολογείται ότι έχει σχέση με την Erin Foster.

Οι μεγάλες οι αγάπες δεν τελειώνουν...Share35
Keywords
Τυχαία Θέματα