Οι λουόμενοι του Σ.Δ.Ο.Ε.

23:35 29/6/2011 - Πηγή: 24wro
Με βερμούδες και μπλουζάκια οι δύο άντρες μπήκαν στην ψησταριά και παράγγειλαν δύο πίτες με γύρο... Έδειχναν διψασμένοι και πεινασμένοι σαν να είχαν επιστρέψει από την παραλία. Στο μαγαζί η ουρά ήταν μεγάλη και το προσωπικό προσπαθούσε να εξυπηρετήσει τόσο τους όρθιους πελάτες όσο και κείνους στα τραπέζια.

Οι κύριοι με τις... βερμούδες πήραν το γύρο τους και άρχισαν να δαγκώνουν με όρεξη. Κανείς δεν τους έδινε σημασία ώσπου κάποια στιγμή κινήθηκαν στον άνθρωπο που ήταν στο ταμείο και του ψιθύρισαν κάτι στο αυτί. Ο ψήστης έδειχνε να έχει χάσει για λίγο το χρώμα του και φώναξε αμέσως το
αφεντικό για να βγάλει από τα δύσκολα.

Ο τελευταίος έβγαλε τα... τεφτέρια του, τους έδειξε τις αποδείξεις και τους συνόδευσε χαμογελαστός στην έξοδο.

«Τους πλήρωσα την προηγούμενη εβδομάδα γιατί μες το χαμό που γινόταν δεν είχα προλάβει να χτυπήσω δύο αποδείξεις» είπε επιστρέφοντας ο ιδιοκτήτης στην παρέα που είχε μυριστεί το επεισόδιο της επίσκεψης των... λουομένων του Σ.Δ.Ο.Ε..

Οι «ράμπο» έφυγαν χωρίς πολλά πολλά, ίσως πήγαν να φορέσουν τα κοστούμια για τον επόμενο έλεγχο στα κέντρα διασκέδασης, εκεί που ούτε γαρύφαλλο φεύγει χωρίς να έχει... χτυπηθεί. Σαν το χταπόδι!
Keywords
Τυχαία Θέματα