Οι γκαφατζήδες του Hollywood

11:52 19/6/2011 - Πηγή: 24wro
Δεν είναι ένας και δύο, αλλά οι συγκεκριμένοι celebrities ήταν αυτοί που τους τελευταίους μήνες...
μας άφησαν έκπληκτους με τους τρόπους τους.

Ή μάλλον, την έλλειψη αυτών.


Οι γκάφες στον λαμπερό και καλογυαλισμένο πλανήτη του Hollywood είναι ένα συχνό φαινόμενο, είτε αυτές έχουν αμελητέα επιρροή στον χώρο, είτε φέρνουν τα πάνω κάτω και καταφέρνουν να μείνουν για πάντα στην –κίτρινη- ιστορία. Σε αυτή τη μικρή
καταγραφή, δεν θα προσπαθήσουμε να τις μετρήσουμε όλες, αυτό θα ήταν αδύνατο, αλλά θα μείνουμε σε αυτές που έγιναν πρόσφατα και για χάρη τους σπαταλήθηκαν αρκετές ποσότητες μελανιού, κανονικού και ηλεκτρονικού. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, και οι celebrities, άνθρωποι είναι. Όχι και τόσο εύστροφοι, μερικές φορές.



Η Katy Perry, ο Russell Brand και οι Ιαπωνικές Αρχές
Η καημένη η Perry το μόνο που ήθελε ήταν να φέρει τον άντρα της στην Ιαπωνία και να τον ξεναγήσει στο Τόκιο, την πιο αγαπημένη της πόλη στον κόσμο, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της. Αφού τον ξεσήκωσε από την Αμερική και τον έβαλε να κάνει μαζί της το μισό γύρο του κόσμου, με το που πάτησαν πόδι στην Ιαπωνία ο Brand συνελήφθη από τις Ιαπωνικές Αρχές και απελάθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από την χώρα, λόγω προηγούμενων λογαριασμών που είχαν να κάνουν κυρίως με το καυστικό χιούμορ του. Η Perry μπορεί να τουίταρε θυμωμένες και απογοητευμένες ατάκες στον λογαριασμό της στο twitter, συνέχισε όμως ακάθεκτη τις συναυλίες της. Θα έλεγε κανείς πως μια σύζυγος θα έπρεπε να ξέρει λίγο καλύτερα το παρελθόν του άντρα της.



Η μεγάλη οικογένεια του Arnold Schwarzenegger
Ήταν ο ήρωας της Αμερικής, ο περήφανος σύζυγος της Maria Shriver και ο αμέμπτου ηθικής σεβάσμιος Κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, μέχρι που έγινε γνωστό πως η «άγια» προσωπογραφία που του έφτιαχναν όλα τα μέσα τόσα χρόνια, δεν ανταποκρινόταν στη πραγματικότητα. Ο Arnie πλέον δεν έχει μούτρα να βγει στον έξω κόσμο, μετά την αποκάλυψη πως τα τελευταία δέκα, τουλάχιστον, χρόνια, διατηρούσε παράλληλη σχέση με την οικιακή του βοηθό Mildred Baena. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα όταν μαθεύτηκε πως το παράνομο ζευγάρι είχε αποκτήσει και έναν γιο, ο οποίος μάλιστα γεννήθηκε με μια εβδομάδα διαφορά από τον μικρότερο γιο του Schwarzenegger με την Shriver. Ο Arnie έμεινε μόνος του, με τη γυναίκα του να καταθέτει αίτηση διαζυγίου και τα παιδιά του να μην θέλουν να τον δουν μπροστά τους, και μόνη του συντροφιά τα αγαπημένα του κουβανέζικα πούρα.



Τα μεθύσια της Estella Warren
Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία σταρ που συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Αντί όμως η Estella Warren, ηθοποιός και καταξιωμένο μοντέλο, να το αντιμετωπίσει σαν κυρία, να βγάλει την mugshot της, να πληρώσει το πρόστιμο και να συνεχίσει τη ζωή της, όπως τόσοι και τόσοι, αποφάσισε να αναπαραστήσει σκηνές από το Prison Break. Κατάφερε να βγάλει τις χειροπέδες της και να το σκάσει από το αστυνομικό τμήμα, μόνο
Keywords
Τυχαία Θέματα